1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Italien
  4. Dolomiti Superski
  5. Alta Badia
Alta Badia

Skiferie til Alta Badia

Pistekilometer

8Km
52Km
70Km
0Km
Total 130Km

Antal lifte

10

31

12

Højde

2778m
1324m

Gletscher

0

Langrend

30Km

Funpark

3

Alta Badia

Pistekilometer

75
276
364
67
Total 782

Antal lifte

89

192

115

Højde

3334m
935m

Gletscher

1

Langrend

830Km

Funpark

17

Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski

Info omkring skiområdet

Skiferie til Alta Badia – God beliggenhed i Dolomitterne

Du finder det smukke Alta Badia i den sydøstlige del af Sydtyrol i Italien. I Alta Badia har du adgang til 53 skilifter, som afgår fra landsbyerne Colfosco, Corvara, La Valle, La Villa, Pedraces og San Cassiano. Området har i alt 130 kilometer smukke præparerede pister, som hænger sammen med den øvrige del af Sydtyrols 500 kilometer pister.

Alta Badia er det perfekte sted, hvis du ønsker et godt udgangspunkt for at udforske Dolomitterne på ski eller snowboard. Her finder du bl.a. Sella Ronda, som er en fantastisk rute omkring bjerget Sella. Via denne rute kommer du godt rundt i Dolomitterne. Ruten er hele 40 kilometer lang, og de storslåede omgivelser kan tage pusten fra enhver. Den tager omkring 5-6 timer at gennemføre, og egner sig bedst til de lettere øvede samt garvede skiløbere og snowboardere. På turen rundt passerer du fire 'Ladin Valleys'; Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa og Arabba.

Skiferie til Alta Badia – Et skiområde for alle, især snowboardere!

Alta Badia er populært blandt snowboardere uanset niveau, alder og præferencer. Her kan du få adrenalinen op, mens du tester dine evner på snowboard, i en af områdets hele tre fun-parker. Her arrangeres også sjove aktiviteter og lege for både store og små snowboardere samt skiløbere. I Colfosco finder du endda en børnepark, som ligger i nærheden af skiskolen. Dette giver børnene muligheden for at lave hop og stå på ski gennem tunneler. På denne måde kan børnene lærer en masse tricks på en legende måde med masser af plads at boltre sig på!

Alt i alt, er Alta Badia et skiområde for både snowboardere og skiløbere uanset niveau, alder og præferencer. Her finder du også flotte og hyggelige skihytter beliggende på pisterne, og piste-mulighederne er fremragende her. Du vil desuden bemærke, at solen skinner meget her, og at denne varme også kan mærkes gennem gæstfriheden og den gode mad.

Skiferie til Alta Badia med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et begrænset udvalg af skiferier til Alta Badia, da dette er en nyhed hos Sunweb. Men det betyder ikke, at vi ikke har noget godt at tilbyde – i Dolomiti Superski har vi samlet et stort udvalg af skiferier. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de italienske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1 meter
Mundbind
Ja
I Italien er mundbind fra 6 år påkrævet på offentlige områder (indendørs og udendørs). Det anbefales at bruge en FFP2-maske i Sydtyrol, dette er dog ikke oligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Ja
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august 2021 er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Barer/Afterski
Åben
Åben både ude og inde. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tildelt et bord. Maks. 6 personer pr. bord. Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.
Klubber/Natteliv
Åben
Åben i alle regioner i Italien. Indgang med grønt pas. Dans er kun tilladt på udendørs diskoteker.
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Ja

Museer og andre kulturinstitutioner er også åbne i weekenden. Fra mandag til fredag er indgange begrænset til et maksimalt antal personer (som varierer afhængigt af museets kapacitet) i overensstemmelse med sundhedsforebyggende foranstaltninger. For weekendbesøg skal du booke online eller telefonisk. Det er muligt at deltage i forestillingerne i biografer, teatre, koncertsale og andre spillesteder, inklusive udendørs spillesteder. Det maksimale antal tilskuere må ikke overstige 50% af den maksimale tilladte kapacitet og må under alle omstændigheder ikke overstige 1.000 personer til udendørs forestillinger og 500 personer til indendørs forestillinger. Der skal kunne være en afstand på mindst en meter mellem tilskuere.

 

 

Fra d. 6 august er et grønt pas obligatorisk for personer over 12 år. (Passet består af et bevis på mindst 1 vaccine, negativ corona test (maks. 48 timer gammel) eller et bevis på, at du har haft covid-19 i løbet af de sidste 6 måneder.

Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Tag kun transport hvor det er absolut nødvendigt. Mundbind er påkrævet. I Torino er det også obligatorisk for børn mellem 3 og 6 år at bære mundbind i offentlig transport.
Pister
Lukket
Skilifter
Lukket
Skiundervisning
Lukket
Skileje
Lukket
Wellness
Åben
*Kun åben i gule områder. Mundbind er påkrævet. 1 m afstand. Swimmingpools og fitness er lukket.
Yderligere regler for regioner
Nej
Godt at vide
Ja
Det grønne pas/qr kode er ikke obligatorisk i offentlig transport, butikker, shopping centre samt restauranter og barer på hoteller.

Populært rejsemål blandt

Ældre par Andre Vennegrupper