1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Italien
  4. Dolomiti Superski
  5. Alta Badia
Alta Badia

Skiferie til Alta Badia

Info omkring skiområdet

Skiferie til Alta Badia – God beliggenhed i Dolomitterne

Du finder det smukke Alta Badia i den sydøstlige del af Sydtyrol i Italien. I Alta Badia har du adgang til 53 skilifter, som afgår fra landsbyerne Colfosco, Corvara, La Valle, La Villa, Pedraces og San Cassiano. Området har i alt 130 kilometer smukke præparerede pister, som hænger sammen med den øvrige del af Sydtyrols 500 kilometer pister.

Alta Badia er det perfekte sted, hvis du ønsker et godt udgangspunkt for at udforske Dolomitterne på ski eller snowboard. Her finder du bl.a. Sella Ronda, som er en fantastisk rute omkring bjerget Sella. Via denne rute kommer du godt rundt i Dolomitterne. Ruten er hele 40 kilometer lang, og de storslåede omgivelser kan tage pusten fra enhver. Den tager omkring 5-6 timer at gennemføre, og egner sig bedst til de lettere øvede samt garvede skiløbere og snowboardere. På turen rundt passerer du fire 'Ladin Valleys'; Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa og Arabba.

Skiferie til Alta Badia – Et skiområde for alle, især snowboardere!

Alta Badia er populært blandt snowboardere uanset niveau, alder og præferencer. Her kan du få adrenalinen op, mens du tester dine evner på snowboard, i en af områdets hele tre fun-parker. Her arrangeres også sjove aktiviteter og lege for både store og små snowboardere samt skiløbere. I Colfosco finder du endda en børnepark, som ligger i nærheden af skiskolen. Dette giver børnene muligheden for at lave hop og stå på ski gennem tunneler. På denne måde kan børnene lærer en masse tricks på en legende måde med masser af plads at boltre sig på!

Alt i alt, er Alta Badia et skiområde for både snowboardere og skiløbere uanset niveau, alder og præferencer. Her finder du også flotte og hyggelige skihytter beliggende på pisterne, og piste-mulighederne er fremragende her. Du vil desuden bemærke, at solen skinner meget her, og at denne varme også kan mærkes gennem gæstfriheden og den gode mad.

Skiferie til Alta Badia med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et begrænset udvalg af skiferier til Alta Badia, da dette er en nyhed hos Sunweb. Men det betyder ikke, at vi ikke har noget godt at tilbyde – i Dolomiti Superski har vi samlet et stort udvalg af skiferier. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Pistekilometer

8Km
52Km
70Km
0Km
Total 130Km

Antal lifte

10

31

12

Højde

2778m
1324m

Gletscher

0

Langrend

40Km

Funpark

3

Alta Badia

Pistekilometer

76
261
343
67
Total 747

Antal lifte

91

194

115

Højde

3334m
935m

Gletscher

1

Langrend

832Km

Funpark

17

Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski
Dolomiti Superski