1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Mallorca
  5. Costa d'en Blanes
Costa d'en Blanes

Rejser til Costa d'en Blanes

Costa d'en Blanes er en hyggelig kystby beliggende ca. 15 minutters kørsel syd for Palma de Mallorca. Byen former sig nede fra kysten og op af en bjergskråning, hvilket betyder at mange af byens ferieboliger har en fantastisk udsigt over den smukke kyststrækning. Costa d'en Blanes ligger lige op til den fashionable Puerto Portals Marina, hvor du kan nyde synet af de mange luksuriøse yachts, som ligger i havnen. Langs havnen ligger et udvalg af barer og restauranter, og i forlængelse af havnen findes den flotte sandstrand, hvor det er muligt leje liggestole og parasoller.

I Costa d'en Blanes findes den populære dyrepark, Marineland Mallorca. Her laves daglige shows med bl.a. pingviner, søløver og delfiner. Hvis du vil krydre din ferie med lidt storbystemning, så kan du nemt tage motorvejen til Mallorcas største by, Palma de Mallorca. Her finder du en kombination af smuk middelalder-arkitektur, gode shoppingsmuligheder og lækre restauranter.

Sunweb anbefaler Costa d'en Blanes til familier og voksne, som ønsker at holde en afslappende ferie i en hyggelig ferieby.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Costa d'en Blanes. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
16ºC
13ºC
16ºC
20ºC
24ºC
29ºC
31ºC
32ºC
26ºC
24ºC
18ºC
15ºC
Min. temp.
7ºC
4ºC
9ºC
9ºC
14ºC
19ºC
21ºC
22ºC
17ºC
14ºC
8ºC
6ºC