Tilbage

Rejser til Costa d'en Blanes

Destination image

Information om byen

Costa d'en Blanes er en hyggelig kystby beliggende ca. 15 minutters kørsel syd for Palma de Mallorca. Byen former sig nede fra kysten og op af en bjergskråning, hvilket betyder at mange af byens ferieboliger har en fantastisk udsigt over den smukke kyststrækning. Costa d'en Blanes ligger lige op til den fashionable Puerto Portals Marina, hvor du kan nyde synet af de mange luksuriøse yachts, som ligger i havnen. Langs havnen ligger et udvalg af barer og restauranter, og i forlængelse af havnen findes den flotte sandstrand, hvor det er muligt leje liggestole og parasoller.

I Costa d'en Blanes findes den populære dyrepark, Marineland Mallorca. Her laves daglige shows med bl.a. pingviner, søløver og delfiner. Hvis du vil krydre din ferie med lidt storbystemning, så kan du nemt tage motorvejen til Mallorcas største by, Palma de Mallorca. Her finder du en kombination af smuk middelalder-arkitektur, gode shoppingsmuligheder og lækre restauranter.

Sunweb anbefaler Costa d'en Blanes til familier og voksne, som ønsker at holde en afslappende ferie i en hyggelig ferieby.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Costa d'en Blanes. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen