Tilbage

Rejser til El Arenal

Destination image

Information om byen

El Arenal ligger i forlængelse af Playa de Palma og er i højsommeren (juni-august) den perfekte feriedestination, hvis du ønsker at kombinere afslappende dage på stranden med et attraktivt natteliv med en overflod af barer og klubber. Mange unge, voksne og familier med større børn foretrækker at bo i El Arenal, fordi byen har det hele! Savner du storbyen, eller vil du gerne ud og shoppe, ligger storbyen, Palma de Mallorca, kun ca. 15 km herfra.

Før og efter højsommeren er tempoet væsentligt roligere, og El Arenal kan sagtens anbefales til børnefamilier, da her udover den gode sandstrand også findes mange cafeer, restauranter og butikker langs strandpromenaden og i centrum.

Vi tilbyder et stort udvalg af gode og billige hoteller i El Arenal. Vi har lejlighedskomplekser, mindre hoteller og All Inclsuive familiehoteller. Uanset, hvordan du ønsker at bo under ferien i El Arenal, kan vi finde et godt tilbud til dig.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i El Arenal. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
single rejsende
Ældre familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen