Tilbage

Rejser til Cala d'Or

Destination image

Information om byen

Cala d'Or er Sunwebs mest populære rejsemål på Mallorca. Navnet betyder 'den gyldne bugt', og her venter dig en charmerende by i smukke og kuperede omgivelser. Cala d'Or ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65 km øst for Palma de Mallorca. Kyststrækningen består af adskillige små bugter (også kaldet "calas") med sandstrande med meget klart vand, ofte omkranset af klipper. Fra hotellerne kan du gå til den nærmeste cala. De små bugter giver dine stranddage en virkelig hyggelig og afslappet atmosfære. Nær centrum finder du fem calas; Cala Gran, Cala d’Or, Cala Esmeralda, Cala Ferrera og den mindste Cala Serena. Alle strandene er smukke og indbydende.

Cala d'Or er en charmerende by, der primært består af lave, hvidkalkede huse. Her er også en flot marina, Port Petit, hvor du udover at beundre de luksuriøse yachts også finder et godt udvalg af glimrende fiske- og tapasrestauranter.

Vi anbefaler Cala d'Or til både børnefamilier og voksne, der ønsker at holde ferie i smukke omgivelser med fokus på stranddage og oplevelser i byen. Sunweb tilbyder et stort udvalg af gode og billige All Inclusive hoteller for hele familien samt hyggelige lejlighedskomplekser.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Cala d'Or. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre familie
Ung familie
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen