Tilbage

Rejser til Son Caliu

Destination image

Information om byen

Son Caliu ligger i forlængelse af den livlige ferieby, Palma Nova, ca. 40 minutters kørsel fra Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca. Her er et godt udvalg af barer og restauranter, og vil du udforske Mallorcas farverige natteliv, er der kun 4 kilometer til byen Magaluf, som er kendt for at have Mallorcas største udvalg af barer og diskoteker.

Son Caliu har flere dejlige sandstrande, hvor du kan leje parasoller og solsenge og nyde en stranddag med udsigt over det klare hav og de smukke klipper langs kysten. Tæt ved Son Caliu findes masser af hyggelige aktiviteter for hele familien. Besøg fx den lokale Aqua Park, som ligger en lille kilometer fra byens centrum. Du kan også opleve dyrene i Marineland Mallorca eller Dolphinarium, som ligger ca. 3 km fra Son Caliu. Sunweb anbefaler Son Caliu til både familier og voksne, som lægger vægt på et spændende byliv og gode strande, når ferien går til Mallorca.

Sunweb  tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Son Caliu. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Venne grupper
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen