1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Mallorca
  5. Son Caliu
Son Caliu

Rejser til Son Caliu

Son Caliu ligger i forlængelse af den livlige ferieby, Palma Nova, ca. 40 minutters kørsel fra Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca. Her er et godt udvalg af barer og restauranter, og vil du udforske Mallorcas farverige natteliv, er der kun 4 kilometer til byen Magaluf, som er kendt for at have Mallorcas største udvalg af barer og diskoteker.

Son Caliu har flere dejlige sandstrande, hvor du kan leje parasoller og solsenge og nyde en stranddag med udsigt over det klare hav og de smukke klipper langs kysten. Tæt ved Son Caliu findes masser af hyggelige aktiviteter for hele familien. Besøg fx den lokale Aqua Park, som ligger en lille kilometer fra byens centrum. Du kan også opleve dyrene i Marineland Mallorca eller Dolphinarium, som ligger ca. 3 km fra Son Caliu. Sunweb anbefaler Son Caliu til både familier og voksne, som lægger vægt på et spændende byliv og gode strande, når ferien går til Mallorca.

Sunweb  tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Son Caliu. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
16ºC
13ºC
16ºC
20ºC
24ºC
29ºC
31ºC
32ºC
26ºC
24ºC
18ºC
15ºC
Min. temp.
8ºC
4ºC
9ºC
9ºC
14ºC
19ºC
21ºC
22ºC
17ºC
14ºC
8ºC
6ºC