Tilbage

Rejser til Ca'n Picafort

Destination image

Information om byen

Ca’n Picafort ligger i den store Alcudiabugt på Mallorcas nordkyst, ca. 12 km fra den populære ferieby, Alcudia. Ca’n Picafort var oprindeligt en lille fiskerby men har siden 1960’erne udviklet sig til en hyggelig ferieby. Tempoet her er roligere end i Alcudia, og Ca’n Picafort har en lang sandstrand og et varieret udvalg af restauranter og butikker, især langs den hyggelige, bilfri strandpromenade og på gågaden i centrum. For enden af strandpromenaden ligger Ca’n Picaforts hyggelige, lille marina, og på den anden siden af denne finder du endnu en lille sandstrand, Son Baulo.

Stranden i Ca’n Picafort er rimelig børnevenlig. Dog er stranden ikke lige så beskyttet som i Alcudia, så her kan komme bølger. Dette gør til gengæld stranden rigtig god til windsurfing og andre vandsportsaktiviteter.

Ca’n Picafort er den perfekte feriedestination for voksne og børnefamilier, som ønsker at holde ferie i rolige omgivelser i en af Mallorcas hyggeligste feriebyer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller i Ca'n Picafort, hvad enten du søger ferielejligheder eller gode og billige hoteller med All Inclusive.

Sunweb  tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Ca'n Picafort. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ung familie
Ældre familie
Unge par
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen