1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Mallorca
  5. Camp de Mar
Camp de Mar

Rejser til Camp de Mar

Camp de Mar ligger på Mallorcas sydvestkyst mellem Port d'Andratx og Paguera. Camp de Mar er en lille, hyggelig by omgivet af høje fyrretræer og smukke klippeformationer. I centrum af Camp de Mar findes nogle få souvenir-butikker, samt en bank, et apotek og et supermarked. Byens natteliv og aftenunderholdning begrænser sig til det, som findes på byens hoteller. Der findes dog et lille udvalg af barer og natklubber i Port d'Andratx, som ligger små 5 km fra Camp de Mar. 

Camp de Mar ligger helt ned til en af Mallorcas utallige små, charmerende bugter. Her finder du en dejlig sandstrand med krystalklart vand. Her er mulighed for at leje liggestole og parasoller, og i højsæsonen er det desuden muligt at leje en vandcykel og sejle en tur rundt i bugten. Nær byen findes den berømte golfklub "Golf de Andratx", som bestemt er et besøg værd, hvis du holder af at spille golf.

Sunweb anbefaler Camp de Mar til voksne, som ønsker at holde ferie i fredelige og smukke omgivelser. Her er mulighed for at nyde dejlige stranddage, spille golf eller tage turen til en af de lidt større nærliggende byer.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Familie med små børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
16ºC
13ºC
16ºC
19ºC
24ºC
29ºC
30ºC
31ºC
26ºC
24ºC
18ºC
15ºC
Min. temp.
8ºC
5ºC
9ºC
9ºC
14ºC
19ºC
21ºC
22ºC
17ºC
14ºC
8ºC
7ºC