Tilbage

Rejser til Camp de Mar

Destination image

Information om byen

Camp de Mar ligger på Mallorcas sydvestkyst mellem Port d'Andratx og Paguera. Camp de Mar er en lille, hyggelig by omgivet af høje fyrretræer og smukke klippeformationer. I centrum af Camp de Mar findes nogle få souvenir-butikker, samt en bank, et apotek og et supermarked. Byens natteliv og aftenunderholdning begrænser sig til det, som findes på byens hoteller. Der findes dog et lille udvalg af barer og natklubber i Port d'Andratx, som ligger små 5 km fra Camp de Mar. 

Camp de Mar ligger helt ned til en af Mallorcas utallige små, charmerende bugter. Her finder du en dejlig sandstrand med krystalklart vand. Her er mulighed for at leje liggestole og parasoller, og i højsæsonen er det desuden muligt at leje en vandcykel og sejle en tur rundt i bugten. Nær byen findes den berømte golfklub "Golf de Andratx", som bestemt er et besøg værd, hvis du holder af at spille golf.

Sunweb anbefaler Camp de Mar til voksne, som ønsker at holde ferie i fredelige og smukke omgivelser. Her er mulighed for at nyde dejlige stranddage, spille golf eller tage turen til en af de lidt større nærliggende byer.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre familie
Ung familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen