Tilbage

Rejser til Alcudia

Destination image

Information om byen

Alcudia er et af Sunwebs mest populære ferierejsemål på Mallorca. Byen ligger på Mallorcas nordkyst ved en 14 km lang, fin sandstrand, der både er bred og lavvandet og derfor særdeles børnevenlig. Langs stranden ligger en strandpromenade, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, cafeer og butikker. Om aftenen er byen lige så livlig som om dagen - her er mange barer, klubber og dansesteder med livemusik.

Besøg også den oprindelige by, der ligger et par km fra kysten. Her ligger flotte, gamle bygninger fra 1600-tallet omkranset af den gamle bymur. Havnebyen, Puerto de Alcudia er også et besøg værd med dens hyggelige lystbådehavn og flere fiskerestauranter. Den ligger et par km fra det nye centrum af Alcudia.

Alcudia er Mallorcas familieparadis, og Sunweb har flere gode og billige familiehoteller med All Inclusive, hvor du bor i gåafstand fra stranden. Her venter uforglemmelige ferieoplevelser for hele familien.

Sunweb  tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Alcudia. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Ældre familie
Ung familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen