rejser i juni

Rejser i juni 2025

Varme rejsemål i juni

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Juni

Rejser til juni

Er du også klar til ferie, sol og sommer snart? Selvom sommeren lige så stille er ankommet til Danmark, så er vejret stadig en smule utilregneligt. Vil du være sikker på at få dit solbehov opfyldt? Så er det en rigtig god ide at tage på sommerferie i juni. Du får nemlig alt det som sommeren har at byde på, dog med færre turister og ofte til en rigtig god pris. Hos Sunweb har vi masser af billige rejser i juni – find den der passer dig bedst her.

Hvor er det bedst at rejse i juni?

Der er mange steder, du med fordel kan rejse til i juni. Hvordan lyder kultur, sol og gyros? Godt? I så fald bør du besøge det solrige Kreta eller det naturskønne Zakynthos. Elsker du tapas, sangria og masser af strande, så er den livlige badeby Mallorca et besøg værd. Er du til afslapning og All inclusive dagen lang? Så kan vi helt klart anbefale Tyrkiets sydkyst. Fælles for alle destinationerne er, at de alle byder på et dejligt varmt vejr i juni - helt perfekt til en solrig charterrejse.

Hvilken græsk ø er varmest i juni?

Rhodos er med sine 28 grader om dagen den varmeste af de græske øer i juni. Dog byder alle de græske øer på +25 grader i juni måned, og du kan derfor trygt rejse til dem alle og være sikret en solrig ferie med varme dage på stranden eller ved poolen.

Det er aldrig for sent at komme på solferie! Hos Sunweb finder du et stort udvalg af prisvenlige afbudsrejser i juni. Passer juni ikke ind i din kalender? Så har vi naturligvis også et stort udvalg af rejser resten af året! Hvad siger du til en rejse i juli eller august?

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i juni