rejser i marts

Rejser i marts 2025

Varme rejsemål i marts

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Marts

Solrige rejser i marts 2025

Tag på ferie i marts og start foråret med fornyet energi

Selvom vi skifter til sommertid i slutningen af marts måned, er det ikke de højeste temperaturer, vi kan nyde godt af herhjemme. Faktisk byder marts måned i gennemsnit kun på 5 grader. Synes du også, at det er alt for koldt? Så har vi gode nyheder! Vi har nemlig masser af rejsemål, hvor du kan tage på ferie i marts for at få varmen og dit solbehov opfyldt. Hvad siger du til en dykkerferie i det eksotiske Egypten, en omgang flamingodans i solrige Spanien eller lækker vinsmagning i pragtfulde Portugal?

Hvilken ferie i marts drømmer du om?

Nyd solen på en rejse i marts

Trænger du til en pause fra kulden herhjemme, finder du et stort udvalg af solrige rejser i marts. Har du endnu ikke bestilt din påskeferie, kan du ligeledes finde mange solrige rejser til hele familien her hos Sunweb. Er du på udkig efter familiehoteller med pools eller lægger du større vægt på, hvor langt der er til stranden? Med en af vores rejser i marts undgår du typisk de store turistmængder uden for sæsonen, og kan nyde din solrejse i ro og mag.

Nyd solen i de varme lande i marts

Hvad siger du til at nyde en All inclusive ferie i marts under den spanske sol? Her kan du opleve smukke naturområder og indbydende lokale retter på De Kanariske Øer, hvor du samtidig finder temperaturer omkring de 20 grader. I vores udvalg af solrejser finder du en lang række varme steder i marts, hvor du kan nyde solen fra en sandstrand eller slappe af ved poolen på dit udvalgte hotel.

Vil du på en endnu varmere solferie i marts, byder Hurghada på utallige soltimer og skønne sandstrande. Vil du gerne på en aktiv ferie? I Hurghada kan du nyde det krystalklare vand i Rødehavet og gå på opdagelse i det smukke koralrev.

Afbudsrejser i marts

Du har mulighed for at vælge blandt det største udvalg af hoteller, når du bestiller din ferie i marts i god tid. Du kan dog ofte finde et stort udvalg af prisvenlige afbudsrejser til skønne, solrige destinationer uanset hvornår du vil rejse.

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i marts