Drøm din væk på Tyrkiets hvide sandstrande

Rejser i august

Varme rejsemål i august

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. August

Rejser til august

August måned er godt nok en af de varmeste måneder i Danmark. Men der er ikke meget ved de høje temperaturer og den varme sol, når du alligevel bare sidder på kontoret hverdag og tager direkte hjem på sofaen. Så hvorfor ikke rejse sydpå i august måned og nyde godt af pool, strand, vandrutsjebaner og All inclusive med mad, drinks og is i lange baner? 

Når du rejser med os i august, kan du vælge blandt et stort udvalg af hoteller, som passer til dine ønsker og dit budget. Vi har familievenlige hoteller med masser af underholdning og aktiviteter, lækre luksushoteller, og små familiedrevne lejlighedskomplekser – så uanset, hvordan du vil holde ferie, kan du helt sikkert finde din rejse i august hos os.

Tag på sommerferie i august

Der er mange fordele ved at tage på ferie i august! Specielt hvis du ønsker en børnevenlig ferie, da mange af vores hoteller i juli og august måned har børneklubber og andet underholdning til de små. Rejser du uden børn, kan en ferie i august måned dog også noget helt særligt. Det er nemlig et optimalt vejr til at opnå den ultimative kulør, drikke en masse kolde drinks på stranden og tanke op på sol og varme inden vi igen går ind i det kølige danske efterår. Vi har rejser til Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Bulgarien og mange flere destinationer, som du kan benytte dig af i august - det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Er du sent ude? Vi har et stort udvalg af solrige afbudsrejser - det er nemlig aldrig for sent til en uforglemmelig ferie!

Ferie i august

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i august

Find din sommerferie i august