Forfatter |Publiceret den 03 april, 2024|3.3 min læsning|

Agadir ligger ud til Atlanterhavet på Marokkos sydvestlige kyst, og er en af landets mest populære feriedestinationer. Agadir byder på et hav af ferieaktiviteter for både børn og voksne, og vi har samlet en liste over nogle af de mest populære aktiviteter til en familievenlig ferie i Agadir. Udforsk også alle Sunwebs indkvarteringer i Agadir, og find din drømmeferie.

Tag på ferie til Agadir i Marokko

Tag på ferie til Agadir i Marokko

Stranden i Agadir

Den kilometerlange gyldne sandstrand i Agadir vil nok til enhver tid være et kæmpe hit for alle medlemmer i familien. Her er der rig mulighed for at børnene kan bygge sandslotte i vandkasten og ellers bare nyde solens varme stråler til lyden af bølgernes brusen.

Der er flere steder langs stranden, hvor du kan købe oppustelige badedyr og legetøj såsom frisbees, skovle og spande. Så dagene på stranden kan blive endnu sjovere. Det er muligt at leje solsenge og parasoller de fleste steder på stranden, men du kan også bare tage badehåndklædet under armen og lægge dem ud på den finkornede sandstrand.

Nyd en dag med badning og strandsjov på stranden i Agadir

Nyd en dag med badning og strandsjov på stranden i Agadir

Vandsportsaktiviteter på stranden

Stranden i og omkring Agadir er kendt for sine gode forhold til diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. surfing. Ældre børn og voksne vil med stor sandsynlighed finde det sjovt at prøve kræfter med surfing. Der findes flere surfskoler i området, der kan lære børn, unge og voksne at mestre kunsten at stå på brættet.

Le Petit Train

Le Petit Train er, som navnet indikerer, et lille tog som vil tage dig på rundtur igennem byen. Turen tager ca. 35 minutter, og vil med sikkerhed være et hit blandt mindre børn. Særligt da det er en kortere køretur og dermed ikke en dagsudflugt på mange, mange timer, så her kan alle altså være med. Køreturen vil samtidig give forældre mulighed for at sidde og slappe af, mens børnene bliver underholdt.

Agadirs lokale markeder

Agadir bugner med lokale markeder, hvor du kan købe alt lige fra håndvævede tæpper og farverig keramik til smykker og velduftende krydderier. Det største og mest populære marked i Agadir er Souk al-Had, der har mere 6000 boder, som du og dine børn kan gå på opdagelse i.

Køb souvenirs med hjem fra de lokale markeder i Agadir

Køb souvenirs med hjem fra de lokale markeder i Agadir

Familievenligt hotel i Agadir

Som et godt familievenligt hotel vil vi gerne nævne Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village som ligger i byen Taghazout. Her finder du aktiviteter for alle. Du finder til de mindste børneklub, børnepool og vandsport aktiviteter. Til de voksne er der selvfølgelig også en almindelig udendørs swimmingpool, wellness/spa, hammam, fitnessrum, yoga, sky bar og strandbar. Hotellet ligger direkte ned til stranden, hvilket gør det nemt for familien at tage til og fra stranden. Har du lidt større børn eller blot modige børn, så er dette hotel også et sandt suferparadis. På selve hotellet kan du, mod betaling, leje surfboards og bevæge dig ud i bølgen blå.

Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village

Radison Blu Resort, Taghazout Bay Surf Village

Uanset om du rejser med børn eller uden, så er en ferie i Agadir bestemt et godt valg. Læs meget mere om ferie i Agadir i denne blog: rejseguide til Agadir. Vil du gerne besøge det fantastiske land Marokko, så kan du også vælge at tage på ferie til Marrakech. Læs vores guide til ferie i Marrakech. Se også alle vores rejser til Marokko. Dyk ned i det marokkanske køkken, et køkken der emmer af kultur og historie.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
03 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar