Forfatter |Publiceret den 09 oktober, 2019|2.8 min læsning|

Agadir ligger ud til Atlanterhavet på Marokkos sydvestlige kyst, og er en af landets mest populære feriedestinationer. Agadir byder på et hav af ferieaktiviteter for både børn og voksne, og vi har samlet en liste over nogle af de mest populære aktiviteter for familier med børn.

Stranden i Agadir

Den kilometerlange gyldne sandstrand i Agadir vil nok altid være et kæmpe hit for alle medlemmer i en familie. Her er der rig mulighed for at børnene kan bygge sandslotte i vandkasten og ellers bare nyde solens varme stråler til lyden af bølgernes brusen. Der er flere steder langs stranden, hvor du kan købe oppustelige badedyr og legetøj som frisbees, skovle og spande, så dagene på stranden kan blive endnu sjovere. Det er muligt at leje solsenge og parasoller de fleste steder på stranden, men du kan også bare tage badehåndklædet under armen og brede dem ud på den finkornede sandstrand.

Vandsportsaktiviteter på stranden

Stranden i og omkring Agadir er kendt for sine gode forhold til diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. surfing. Ældre børn og voksne vil med stor sandsynlighed finde det sjovt at prøve kræfter med surfing. Der findes flere surfskoler i området, der kan lære børn, unge og voksne at mestre kunsten at stå på brættet.

Le Petit Train

Le Petit Train er, som navnet indikerer, et lille tog som vil tage dig på rundtur igennem byen. Turen tager ca. 35 minutter, og vil med sikkerhed være et hit blandt mindre børn. Køreturen vil samtidig give forældre mulighed for at sidde og slappe af, mens børnene bliver underholdt.

Pariserhjulet

I den nordlige ende af den gyldne sandstrand og den lange strandpromenade, står det hvide pariserhjul. På toppen vil I kunne nyde udsigten over byen, stranden og det blå hav, der glimter i solen. Pariserhjulet har også åbent i aftentimerne, hvis I hellere vil nyde udsigten over byens tage oplyst af gadelygter og farverigt lys fra huse og hoteller.

Agadirs lokale markeder

Agadir bugner med lokale markeder, hvor du kan købe alt lige fra håndvævede tæpper og farverig keramik til smykker og velduftende krydderier. Det største og mest populære marked i Agadir er Souk al-Had, der har mere 6000 boder, som du og dine børn kan gå på opdagelse i.

Familievenlige hoteller i Agadir

Vi har et godt udvalg af familievenlige hoteller i Agadir. Skal der være aktiviteter for alle, er Labranda Amadil nok det bedste valg. Her er vandrutsjebaner til familiens vandhunde, tennis og volley til familiens aktive personer samt en spaafdeling til familiens livsnydere. Hotellet ligger tæt på stranden og er med All Inclusive, så du slipper for dyre restaurantbesøg og ekstraregninger. Hotel Caribbean Village Agador er også et udmærket valg for dig, som rejser med børn. Her er masser af familievenlige aktiviteter som minigolf og volley, så I kan nyde feriedagene sammen. Her er også legeplads og børneklub, hvor børnene kan blive underholdt uden mor og far. Hotellet ligger tæt på stranden og er også med All Inclusive.

09 oktober, 2019

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar