Rejser i januar

Varme rejsemål i januar

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Januar

Rejser til januar

Rejs i januar og nyd en afslappende ferie i vinterhalvåret

Overvejer du at rejse mod varmere himmelstrøg i januar? Gør ligesom hundrede tusinde andre danskere og rejs sydpå i det nye år. Vidste du, at solen kun skinner to timer om dagen i Danmark i januar måned? På De Kanariske Øer skinner solen derimod op til otte timer om dagen, og i Hurghada kan du faktisk opleve op til ni soltimer hver eneste dag! Lyder det som noget for dig? Start året ud på bedste vis og skift den danske vinterkulde ud med sydens sol og varme. Rejs til varmen i januar og tilføj lidt mere sol til din hverdag! Få en solbrun kulør, tank op på d-vitamin og nyd en dukkert i poolen med dine nærmeste.

Hvor skal du rejse til i januar?

Hos Sunweb har vi et stort udvalg af rejser til varmen i januar! Find en billig rejse i januar og få varmen med os. Rejs til solrige Spanien og oplev en af landets mange spændende øer! Eller måske en af de spanske kyststrækninger på fastlandet. Uanset hvad er du sikker på at opleve den spanske kultur og gæstfrihed på førstehånd. Er du mere til at snorkle i det dybe hav blandt en masse farverige fisk? Så skal du helt sikkert opleve Egypten til januar. Kan du lide at tage på vandreturer i betagende natur og barske klippelandskaber efter en dag på stranden? Så er Portugal et besøg værd!

Rejs billigt til varmen i januar

Hos Sunweb kan du finde en fantastisk rejse i januar for familien, vennerne eller for kæresten til helt overkommelige priser. Det bedste ved en ferie i januar er at du slipper for det klassiske vinter-humør-dyk. Rejser i januar måned er umiddelbart også billigere end i højsæsonen. Vores solrige rejsemål er især perfekte til dem, der ønsker en aktiv ferie, hvor temperaturerne er milde, men stadig kan ramme 20-25 grader i dagtimerne. Find din ferie i januar nedenfor.

Ferie i januar

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i januar

Find din perfekte rejse i januar