rejser i januar

Rejser i januar 2025

Varme rejsemål i januar

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Januar

Solrige rejser i januar 2025

Rejs i januar og nyd en afslappende ferie i vinterhalvåret

Start det nye år på den rigtige måde og book en af vores solrige rejser i januar! Der er ikke noget bedre end at nyde en afslappende vinterferie i solen, mens kulden og mørket har indtaget Danmark i januar. Hvad siger du til en ferie på De Kanariske Øer eller en solrig ferie i Egypten? På mange af vores destinationer, kan du opleve både sol og varme i januar.

Vi har udvalgt de bedste destinationer til dig til en varm rejse i januar. Alt du skal gøre er at pakke kufferten og glæde dig til en afslappende ferie under solen.

Hvilken ferie i januar drømmer du om?

De bedste varme rejser i januar

På en solrig rejse i januar kan du få fornyet energi og en flot sommerkulør frem mod foråret. Vi har masser af skønne rejsemål i januar, som er perfekt til dig, der leder efter en varm solferie i de kolde vintermåneder. Januar er også en måned, hvor du kan nyde noget mere tid for dig selv. Uden for højsæsonen kan du nemlig slippe for de store turistmængder, og slappe af på en af vores solrejser i januar.

Det er ikke kun i højsæsonen, du kan være heldig at finde et godt tilbud på en rejse. Book en af vores afbudsrejser og find en billig rejse i januar og flyv til din yndlings varme destination inden for seks uger. Hvad venter du på? Nyd solen, stranden og en god cocktail i de mange restauranter eller barer på din udvalgte rejsedestination i januar.

Stort udvalg af varme rejser i januar

Hvad siger du til en skøn afslappende ferie i januar under den egyptiske sol? Med solskin året rundt og en badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader er Sharm el Sheikh et oplagt feriemål både sommer og vinter. Placeret lige ud til det krystalklare vand i Rødehavet, er Sharm el Sheikh en perfekt destination, hvis du vil opleve smukke koralrev og farverige fisk på en dykkerferie.

Hoteller til enhver smag på din ferie i januar

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af rejser og skønne hoteller til enhver smag. Er du på udkig efter et børnevenligt hotel til din familieferie, eller foretrækker du et af vores voksenhoteller, hvor du kan nyde ferien i ro og fred? I vores udvalg af solferier i januar finder du en lang række skønne hoteller med All inclusive, hvor du kan nyde lidt ekstra forkælelse, inden turen går hjem til det kolde vintervejr.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvor du vil hen på din varme rejse i januar? Se vores anbefalinger til, hvor du kan rejse hen til vinter!