Rejser i april 2024

Varme rejsemål i april

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. April

Rejser til april

Foråret er endelig ankommet til Danmark! Solen skinner nu i gennemsnit omkring ni timer om dagen, men temperaturen bevæger sig dog oftest ikke over de 10 grader endnu. Vil du også gerne have det hele og lidt til? Altså både en masse solskinstimer og en høj temperatur på en skøn All inclusive ferie? Dét kan vi godt forstå! Udnyt påsken som i år falder fra fra d. 28. marts til 1. april eller tag på forårsferie senere i april og få varmen under sydens sol.

Ferie i april

Find de bedste rejser i april

Lige meget hvad du foretrækker, når skal på ferie i april, så kan vi helt sikkert imødekomme dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker en børnevenlig rejse på et familiehotel med All Inclusive eller en voksenferie på et mere romantisk hotel, kan du med garanti finde det hos os. Find billige rejser i april måned og tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Skift Danmarks kølige og uforudsigelige forår ud med sydens trofaste vejr med sol og varme.

Hvor er det godt at rejse hen i april?

Når du skal rejse i april og ønsker en solrigferie fyldt med varmt vejr, lækre strande og skøn natur, kan de kanariske øer klart anbefales. Her er der nemlig et fantastisk klima året rundt, og i april kan du allerede nyde +20 grader, når du daser på en af de mange gyldne strande eller drikker en kold sangria på en lokal cafe. Hvad end du vælger Gran Canaria, Tenerife eller en af de andre fantastiske ferieøer, er du sikret en solrig charterrejse i april.

Egypten er også en ideel destination til en solrig og billig rejse i april! Her kan du finde lækre hoteller til gode priser og nyde helt op til 30 graders varme. Oplev de mange flotte fisk, når du dykker i det krystal klare vand, besøg de historiske pyramider i Hurghada eller nyd en afslappende dag ved hotellets pool.

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i april