Rejser i april

Varme rejsemål i april

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. April

Rejser til april

Rejs i april og nyd solens stråler og påsken i udlandet.

Foråret er endelig ankommet til Danmark! Solen skinner nu i gennemsnit omkring ni timer om dagen, men temperaturen bevæger sig dog oftest ikke over de 10 grader endnu. Vil du også gerne have det hele? Altså både en masse solskinstimer og en høj temperatur? Dét kan vi godt forstå! Rejs mod sydens sol i april og få varmen. Hvordan lyder +20 grader på en af de kanariske øer? Hvis det lyder som noget for dig, så har vi gode nyheder! Vi har nemlig masser af rejser i april til eksempelvis Spanien.

Find de bedste rejser i april

Lige meget hvad du foretrækker, når skal på ferie i april, så kan vi helt sikkert imødekomme dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker et hotel med All Inclusive, et familiehotel eller en mindre og hyggelig ferielejlighed, kan du finde det hos os. Find billige rejser i april måned og tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Skift Danmarks kølige og uforudsigelige forår ud med sydens trofaste sol og varme.

Hold påskeferie under varmere himmelstrøg

I april har du alletiders mulighed for at drage sydpå i din påskeferie og bruge dine velfortjente fridage til at genoplade batterierne under solens varme stråler. I år falder påsken fra torsdag d. 6. april til og med mandag d. 10. april, hvilket giver dig hele 5 dages velfortjent ferie! Drag mod varmen i påsken og udnyt helligdagene optimalt!

 

Ferie i april

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i april