rejser i september

Rejser i september

Varme rejsemål i september

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. September

Rejser i september 2024

Rejs på ferie i september og forlæng sommeren endnu en måned.

Få det sidste ud af sensommeren med en af vores skønne rejser i september. For selvom sommeren er ved at være slut herhjemme, er der stadig masser af sommer at hente ved vores solrige destinationer i blandt andet Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Rejser du med Sunweb i september, kan du vælge blandt mange skønne rejsemål med afgange fra både København, Aarhus, Billund, Hamborg og Aalborg. Find din rejse i september blandt vores store udvalg af solrige destinationer i dag.

Forlæng sommeren med en rejse i september 2024

September byder stadig på både sol og varme på flere af vores sydlige rejsedestinationer, hvor du kan opleve 25-30 grader til langt ud på efteråret. Drømmer du om en solrig efterårsferie, kan du derfor allerede vælge din rejse nu. Du kan dog også vælge en af vores rejser uden for højsæsonen og have din udvalgte soldestination lidt mere for dig selv med en ferie i september.

Er du til familiehoteller med All inclusive og masser af underholdning for både børn og voksne? Eller drømmer du om at nyde tosomheden på en afslappende voksenferie? Uanset hvilken september rejse du drømmer om, finder du et stort udvalg af destinationer og skønne hoteller her hos Sunweb. 

Stort udvalg af afbudsrejser i september

Det er ikke for sent at nyde solen sydpå, selvom du ikke har planlagt din rejse flere måneder i forvejen. Hos Sunweb finder du nemlig et stort udvalg af afbudsrejser i september til skønne rejsemål. Hvad siger du til at nyde middelhavsbrisen fra en ø i Grækenland eller varmen og de mange soltimer i Tyrkiet? Du kan eksempelvis besøge de bedste strande på Kreta og nyde en afslappende ferie under den græske sol.

Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af din ferie i september, når du bestiller en afbudsrejse hos Sunweb. Vi har nemlig et stort udvalg af 4- og 5-stjernede luksushoteller, ligesom du stadig kan opleve den ultimative afslappende ferie i september med en afbudsrejse med All inclusive.

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i september