rejser i november

Rejser i november

Varme rejsemål i november

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. November

Stort udvalg af solrige rejser i november

Nyd solen, havet og stranden på en af vores skønne rejser i november. På de Kanariske Øer i Spanien kan du nyde dejlige varme temperaturer året rundt - også i november. Tapas, rig natur og brede strande løfter humøret. Rødehavet i Egypten bør også være på listen over dine solrige rejsedestinationer i din vinterferie. Her finder du nemlig adskillige All inclusive luksushoteller, hvor du kan lade batterierne op på en af vores solrige rejser i november.

Solrige rejser i november

Vil du gerne slippe for kulden, og er du ikke bundet af skoleferien, kan du med fordel booke en solrig ferie i november. Fordelen ved at holde ferie uden for højsæsonen er, at både priser og antallet af turister er lavere. Rejser i november er derfor meget velegnet til en romantisk ferie kun for voksne i et af vores skønne voksenhoteller. Her kan du slappe helt af og nyde en uforstyrret ferie i ro og mag.

Vil du gerne forkæles lidt ekstra? Så er en All inclusive ferie i Egypten et godt sted til din solferie i november. Slap af ved poolen, sip på en køling drink eller nyd en afslappende massage i Sharm el Sheikh eller Hurghada.

Stort udvalg af varme rejsemål i november

Vi har masser af smukke destinationer, hvor du kan genoplade dit d-vitamin niveau i vintermånederne. I Egypten kan du nyde en dejlig ferie i solen på en rejse i november, hvor temperaturerne har et gennemsnit på 28 grader. Befolkningen er meget gæstfri og badebyen myldrer med luksushoteller ved havet, såsom The Three Corners-hotellerne, hvor man straks føler sig hjemme ved ankomst. Udover den rige undervandsverden, som egner sig særligt godt til en dykkerferie, findes her også en af de smukkeste strande i Egypten. Tag din snorkel med og beundr det farverige koralrev i det krystalklare vand.

Vil du rejse i november, men foretrækker du lidt lavere temperaturer? Så er en storbyferie til Portugal eller Spanien i november helt perfekt. Temperaturen er ikke længere tropisk, men stadig behagelig.

Nyd solen med vores afbudsrejser i november

Uanset hvad du leder efter, er en solrig rejse i november altid en god idé! Vi synes, at man altid skal kunne komme afsted en af vores rejser til varmen i november. Med en af vores afbudsrejser i november kan du derfor komme afsted inden for et par uger.

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i november