rejser i december

Rejser i december

Varme rejsemål i december

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. December

De bedste solrige rejser i december 2024

Når dagene bliver mørkere og kortere, bliver behovet for en solferie større. Med vores rejser i december behøver du ikke engang at rejse langt for at nyde solen. Efter blot et par timers flyvning finder du en række solrige destinationer, hvor du kan nyde en skøn vinterferie i december. Hvad siger du til at dase på en sandstrand i Spanien eller at nyde den varme sol i Egypten? Uanset om du vil afsted før eller i juleferien, har vi et stort udvalg af solrige rejser i december. Du skal bare vælge, hvor du vil på solferie!

Hvordan ser din drømmeferie i december ud?

Hvem elsker ikke solrige rejser i december?

Hvorfor vente på, at solen skinner igen i Danmark, når du kan tage til en solferie i december? Med Sunweb kan du booke en dejlig solferie og stå med fødderne i sandet på ingen tid. Lej en bil og tag på opdagelse på de smukkeste øer eller vælg en hyggelig storbyferie blandt vores varme rejser i december måned.

I december vil mange tilbringe tid med familien. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage på familieferie sammen? Se tilbage på det forgangne år, opleve de smukkeste øjeblikke sammen og læg planer for jeres fremtidige feriedestinationer. Stadig ikke helt sikker? Her er nogle tips til hvor du kan rejse hen til vinter.

Varme rejser i december

Der findes mange populære rejsemål i december. På De Kanariske Øer finder du en gennemsnitstemperatur på 20 grader i december, mens du i Egypten kan finde temperaturer omkring de 22 grader.

En af de populære rejsemål i december er Rødehavet i Egypten. Selvom de højeste temperaturer er forbi i december, kan du stadig nyde en behagelig varme. Besøg et af de smukke museer i Egypten eller se nærmere på en rigtig pyramide. På en rejse til Egypten vil du blive overrasket både over og under vandet. I Hurghada kan du opleve smukke koralrev og forskellige typer tropiske fisk, mens du dykker i Det Røde Hav.

Rejser i december med All inclusive

Med en ferie i december, kan du få fornyet energi, uanset om du beslutter dig for at tage til De Kanariske Øer eller vælger en All inclusive solferie i Egypten. Har du ikke planlagt din rejse i god tid, finder du et stort udvalg af afbudsrejser i december hos Sunweb. Vi har helt sikkert et hotel, som falder i din smag.

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i december