Rejser i maj

Varme rejsemål i maj

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Maj

Rejser til maj

Sommeren nærmer sig det danske land, men den er her dog ikke helt endnu! Vil du gerne tage forskud på sommeren? Måske du gerne vil sikre, at du har en lækker solbrun kulør til, når sommeren rigtig starter i Danmark? Så er en ferie i maj lige noget for dig! På rigtig mange af vores populære destinationer er der allerede 25 grader varmt, så du kan med garanti få dit behov for d-vitamin opfyldt, når du rejser i maj. Tag f.eks. til det solrige Spanien, guddommelige Grækenland eller traditionelle Tyrkiet.

Nyd alle fordelene ved at rejse i maj

Der er mange fordele ved at tage på ferie i maj måned. Foruden at det allerede er varmt på de fleste af vores destinationer i maj, kan du få stranden for dig selv, slippe for at kæmpe om solsengene ved poolen hver morgen eller stå i lange køer ved buffeten. Derudover kan du ofte finde billige rejser i maj, da du netop rejser udenfor skolernes sommerferie.

I maj måned er der også en masse helligdage, du med fordel kan benytte dig af for at få det mest optimale ud af dine fridage - få mere ferie for pengene! Tag eksempelvis på ferie henover Kristi Himmelfart, Store Bededag eller måske i Pinsen. Mulighederne er mange! Hvornår skal du afsted?

 

Ferie i maj

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i maj