rejser i maj

Rejser i maj 2024

Varme rejsemål i maj

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Maj

Rejser til maj

Sommeren nærmer sig det danske land, men den er her dog ikke helt endnu. Vil du gerne tage forskud på sommeren? Tag på ferie i maj måned og nyd en forårsferie! Nyd det varme vejr, der allerede er indtruffet på vores destinationer og få stranden og solsengene for dig selv. Når du rejser udenfor højsæsonen, kan du også ofte finde billige rejser i maj, da du netop undgår skolernes sommerferie.

Få mere ferie for pengene og udnyt nogle af maj måneds helligdage! Tag eksempelvis på ferie henover Kristi himmelfart eller i Pinsen. Mulighederne er mange! Hvornår skal du afsted?

Find den bedste ferie i maj

Hos Sunweb har vi et stort udvalg af billige rejser i maj, og du kan med garanti finde en rejse, der passer til lige netop dig. Gider du ikke stå for madlavning? Intet problem. Vi har masser af All inclusive hoteller, hvor du bare kan læne dig tilbage og lade hotellet klare alt madlavning. Skal du afsted med hele familien? Ingen grund til bekymring. Vi har nemlig også en masse børnevenlige hoteller med vandrutsjebaner og legepladser ideelt til en familieferie. Romantisk ferie for to? Selvfølgelig! Vi har en række luksuriøse voksenhoteller perfekt til en voksenferie, hvor I kan nyde hinanden og roen på solsengen.

Hvor er det varmt i Europa i maj?

De mange gyldne sandstrande på Mallorca, den naturskønne ferieø Zakynthos og det farverige, alsidige Bulgarien byder alle på en dejlig temperatur i maj måned. Faktisk kan du alle tre steder i gennemsnit opleve omkring de +20 grader om dagen, helt perfekt til en charterrejse i maj. Vi har dog også mange andre varme destinationer i maj måned. Besøg eksempelvis den solrige sydkyst i Tyrkiet, hvor badebyerne er mange og kulturen er rig, eller det eksotiske Egypten, hvor du kan dykke med farverige fisk i det krystalklare vand.

Vi har også altid en masse billige afbudsrejser til dig, der er i akut behov for lidt d-vitamin!

Gæsternes mest anbefalede rejsemål i maj