Tilbage

Rejser til Kiotari

Destination image

Information om byen

Du finder feriebyen Kiotari ca. 11 km syd for Lindos på Rhodos. Byen består primært af store all inclusive hoteller, som forkæler gæsterne med alle tænkelige faciliteter og underholdningsmuligheder. Områdets lange strand besøges flittigt af hotelgæsterne, og i weekender vil du ofte se, at stranden ved Kiotari også benyttes af de lokale.

Kiotari - afslapning i solen eller sjove vandsportsaktiviteter

Ved stranden i Kiotari er der både mulighed for at slappe af i en behagelig liggestol, og mulighed for at prøve kræfter med de mange sjove og spændende vandsportsaktiviteter. Stranden består af en blanding af sand og småsten, og det kan derfor anbefales at medbringe badesko.

Tag på udflugt til Lindos

Nattelivet i Kiotari begrænser sig til det, som er udbudt på hotellerne, og antallet af restauranter er også begrænset. Hvis du ønsker at krydre din ferie med lidt shopping, hyggelige restauranter og græsk historie, så kan vi anbefale en tur til den charmerende by, Lindos.

Hos Sunweb anbefaler vi Kiotari til børnefamilier og par, som gerne vil nyde en afslappende ferie, i rolige omgivelser.

Rejs med Sunweb til Kiotari

Sunweb tilbyder dansk guideservice på Rhodos i hele sæsonen. Du kan ikke påregne, at vores danske guider besøger Kiotari i løbet af ferien, men du kan altid kontakte dem via telefon eller sms.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre familie
Unge par
Ung familie
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen