Tilbage

Rejser til Faliraki

Destination image

Information om byen

Faliraki ligger ca. 14 km fra Rhodos by på Rhodos' østkyst. Faliraki er den mest populære ferieby på Rhodos, og det er ikke uden grund. Her strækker sig en 4 km lang, bred sandstrand, som udover at være meget børnevenlig, anses for at være en af øens bedste. Stranden er også velegnet til vandsportsaentusiaster, her er bl.a. parasailing og vandcykler. Har du vandglade børn med på ferie, anbefaler vi et besøg i et af Europas største vandlande, Faliraki Water Park.

Livligt natteliv og hyggelige taverner i Faliraki

I centrum af Faliraki finder du et stort udvalg af restauranter, taverner og butikker. Når natten falder på, byder Faliraki desuden på et spændende og bredt udvalg af barer og diskoteker. Især i højsæsonen er Faliraki meget populært blandt unge fra hele Europa, der gerne vil kombinere den gode strand med det livlige natteliv.

Rejs med Sunweb til Faliraki

Sunweb tilbyder et bredt udvalg af hoteller i Faliraki. Du kan vælge mellem All Inclusive hoteller med gode faciliteter tæt på stranden og mindre lejlighedskomplekser med tekøkken. Sunweb har dansk guideservice i Faliraki, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Sunweb Rejser tilbyder dansk guideservice i Faliraki, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre familie
Ung familie
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen