1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Lardos
Lardos

Rejser til Lardos

Information om byen

På det sidste stykke af vejen til Lardos går fritgående geder og nyder skyggen mellem de mange oliventræer. Her foregår livet i et roligt tempo, hvilket også gør sig gældende ved ankomsten til Lardos. Den lille, traditionelle græske by ligger på Rhodos’ sydkyst og byder på ferie i en rolig og afslappende atmosfære. Langs byens hovedgade ligger hyggelige caféer, is-butikker, souvenir-butikker og små, familiedrevne taverner, hvor både turister og den venlige lokalbefolkning nyder den lækre græske mad.

Blot 7 km fra Lardos ligger en af Rhodos’ mest velbesøgte attraktioner, den charmerende by Lindos. Byens hvidkalkede huse, smalle gader og de mange tagrestauranter emmer af græsk charme. Lindos snor sig ned af en klippeskråning, og på toppen ligger Akropolis’ gamle tempelruiner, som bestemt også er et besøg værd.

Lardos er omgivet at skønne vandreruter, hvor du kan nyde smukke naturoplevelser i det kuperede terræn.  Lardos grænser samtidig ned til en dejlig strand, hvor solsenge indbyder til afslapning i solen.

Når du rejser til Lardos med Sunweb, bor du på Hotel Lindos Princess Beach, som er et dejligt All Inclusive hotel, hvor både voksne og børnefamilier, kan nyde ferien i smukke og komfortable omgivelser.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Familie med store børn Familie med små børn Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
18ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
11ºC
12ºC
16ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
17ºC
13ºC
8ºC