Tilbage

Rejser til Lardos

Destination image

Information om byen

På det sidste stykke af vejen til Lardos går fritgående geder og nyder skyggen mellem de mange oliventræer. Her foregår livet i et roligt tempo, hvilket også gør sig gældende ved ankomsten til Lardos. Den lille, traditionelle græske by ligger på Rhodos’ sydkyst og byder på ferie i en rolig og afslappende atmosfære. Langs byens hovedgade ligger hyggelige caféer, is-butikker, souvenir-butikker og små, familiedrevne taverner, hvor både turister og den venlige lokalbefolkning nyder den lækre græske mad.

Blot 7 km fra Lardos ligger en af Rhodos’ mest velbesøgte attraktioner, den charmerende by Lindos. Byens hvidkalkede huse, smalle gader og de mange tagrestauranter emmer af græsk charme. Lindos snor sig ned af en klippeskråning, og på toppen ligger Akropolis’ gamle tempelruiner, som bestemt også er et besøg værd.

Lardos er omgivet at skønne vandreruter, hvor du kan nyde smukke naturoplevelser i det kuperede terræn.  Lardos grænser samtidig ned til en dejlig strand, hvor solsenge indbyder til afslapning i solen.

Når du rejser til Lardos med Sunweb, bor du på Hotel Lindos Princess Beach, som er et dejligt All Inclusive hotel, hvor både voksne og børnefamilier, kan nyde ferien i smukke og komfortable omgivelser.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ung familie
Ældre familie
Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen