1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Lardos
Lardos

Rejser til Lardos

På det sidste stykke af vejen til Lardos går fritgående geder og nyder skyggen mellem de mange oliventræer. Her foregår livet i et roligt tempo, hvilket også gør sig gældende ved ankomsten til Lardos. Den lille, traditionelle græske by ligger på Rhodos’ sydkyst og byder på ferie i en rolig og afslappende atmosfære. Langs byens hovedgade ligger hyggelige caféer, is-butikker, souvenir-butikker og små, familiedrevne taverner, hvor både turister og den venlige lokalbefolkning nyder den lækre græske mad.

Blot 7 km fra Lardos ligger en af Rhodos’ mest velbesøgte attraktioner, den charmerende by Lindos. Byens hvidkalkede huse, smalle gader og de mange tagrestauranter emmer af græsk charme. Lindos snor sig ned af en klippeskråning, og på toppen ligger Akropolis’ gamle tempelruiner, som bestemt også er et besøg værd.

Lardos er omgivet at skønne vandreruter, hvor du kan nyde smukke naturoplevelser i det kuperede terræn.  Lardos grænser samtidig ned til en dejlig strand, hvor solsenge indbyder til afslapning i solen.

Når du rejser til Lardos med Sunweb, bor du på Hotel Lindos Princess Beach, som er et dejligt All Inclusive hotel, hvor både voksne og børnefamilier, kan nyde ferien i smukke og komfortable omgivelser.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Familie med små børn Familie med store børn Andre

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
18ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
11ºC
12ºC
16ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
17ºC
13ºC
8ºC