Tilbage

Rejser til Kolymbia

Destination image

Information om byen

Kolymbia ligger smukt i Afandoubugten på Rhodos' østkyst. Hjertet i Kolymbia er den flere kilometer lange eukalyptus allé, som strækker sig fra kysten og helt op til hovedvejen. Langs alléen og ved havet ligger fristende taverner og restauranter, der i dagtimerne tilbyder kølige drikke i den svalende skygge og om aftenen lækre middagsretter. Her er en afslappet atmosfære, og Kolymbia er et roligt rejsemål. Du kan dog godt finde et par barer i og omkring centrum.

Nyd dagen ved stranden i Koymbia

Kolymbias populære strand består af grovkornet sand og sten, og de fleste hoteller ligger tæt på eller i gåafstand fra stranden. Ved stranden tilbydes vandsportsaktiviteter, og her ligger også strandcafeer, så du kan få slukket tørsten og den lille sult i løbet af dagen. Fra stranden kan du også tage udflugtsbåden til den populære naturstrand, Tsambika, der har gyldent sand og klart vand i smukke, blå nuancer.

Rejs med Sunweb til Kolymbia

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Kolymbia, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Andre
Unge par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen