1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Kolymbia
Kolymbia

Rejser til Kolymbia

Kolymbia ligger smukt i Afandoubugten på Rhodos' østkyst. Hjertet i Kolymbia er den flere kilometer lange eukalyptus allé, som strækker sig fra kysten og helt op til hovedvejen. Langs alléen og ved havet ligger fristende taverner og restauranter, der i dagtimerne tilbyder kølige drikke i den svalende skygge og om aftenen lækre middagsretter. Her er en afslappet atmosfære, og Kolymbia er et roligt rejsemål. Du kan dog godt finde et par barer i og omkring centrum.

Nyd dagen ved stranden i Koymbia

Kolymbias populære strand består af grovkornet sand og sten, og de fleste hoteller ligger tæt på eller i gåafstand fra stranden. Ved stranden tilbydes vandsportsaktiviteter, og her ligger også strandcafeer, så du kan få slukket tørsten og den lille sult i løbet af dagen. Fra stranden kan du også tage udflugtsbåden til den populære naturstrand, Tsambika, der har gyldent sand og klart vand i smukke, blå nuancer.

Rejs med Sunweb til Kolymbia

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Kolymbia, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden udflugter med dansk guide.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Venne grupper Familie med store børn Andre

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
17ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
11ºC
13ºC
17ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
17ºC
13ºC
8ºC