1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Gennadi
Gennadi

Rejser til Gennadi

Gennadi er er en lille landsby beliggende på Rhodos’ sydøstkyst. Her kan du nyde ferien i fredelige omgivelser i en ægte græsk landsby. I Gennadi findes nogle få butikker, caféer og nogle hyggelige taverner, hvor du kan spise kendte retter som moussaka, kalamari og tzatziki ved borde dækket med de klassiske hvid- og blåternede duge.

På stranden i Gennadi

Langs Gennadi løber byens strand, som er en lang bred strand dækket af småsten. Her er mulighed for at leje solstole, og her findes også nogle enkle strandbarer, hvor det er muligt at købe sig en kold forfriskning. Hvad stranden ikke har i fint, hvidt sand har den til gengæld i krystalklart vand, og holder du af at snorkle rundt og opleve livet under havets overflade, så er stranden i Gennadi helt perfekt.

Spændende udflugter på Rhodos

Når du holder ferie i Gennadi, kan det varmt anbefales at leje en bil og køre ud og udforske Rhodos. Besøg fx den hvide by, Lindos, som ligger blot 21 km fra Gennadi. Her kan du gå på opdagelse i de smalle, bilfrie gader i byens centrum eller nyde den betagende udsigt og atmosfære på en af byens charmerende tagrestauranter. Du kan også tage den 60 kilometer lange tur til Rhodos by, hvor du kan opleve den store, smukke marina eller slentre rundt i de brostensbelagte gader i middelalderbyen. 

Rejs med Sunweb til Gennadi

Sunweb har dansk guideservice i Gennadi, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Unge par Familie med store børn single rejsende Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
19ºC
17ºC
Min. temp.
9ºC
10ºC
11ºC
12ºC
16ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
16ºC
12ºC
11ºC