1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Gennadi
Gennadi

Rejser til Gennadi

Gennadi er er en lille landsby beliggende på Rhodos’ sydøstkyst. Her kan du nyde ferien i fredelige omgivelser i en ægte græsk landsby. I Gennadi findes nogle få butikker, caféer og nogle hyggelige taverner, hvor du kan spise kendte retter som moussaka, kalamari og tzatziki ved borde dækket med de klassiske hvid- og blåternede duge.

På stranden i Gennadi

Langs Gennadi løber byens strand, som er en lang bred strand dækket af småsten. Her er mulighed for at leje solstole, og her findes også nogle enkle strandbarer, hvor det er muligt at købe sig en kold forfriskning. Hvad stranden ikke har i fint, hvidt sand har den til gengæld i krystalklart vand, og holder du af at snorkle rundt og opleve livet under havets overflade, så er stranden i Gennadi helt perfekt.

Spændende udflugter på Rhodos

Når du holder ferie i Gennadi, kan det varmt anbefales at leje en bil og køre ud og udforske Rhodos. Besøg fx den hvide by, Lindos, som ligger blot 21 km fra Gennadi. Her kan du gå på opdagelse i de smalle, bilfrie gader i byens centrum eller nyde den betagende udsigt og atmosfære på en af byens charmerende tagrestauranter. Du kan også tage den 60 kilometer lange tur til Rhodos by, hvor du kan opleve den store, smukke marina eller slentre rundt i de brostensbelagte gader i middelalderbyen. 

Rejs med Sunweb til Gennadi

Sunweb har dansk guideservice i Gennadi, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Andre

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
19ºC
17ºC
Min. temp.
9ºC
10ºC
11ºC
12ºC
16ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
16ºC
12ºC
11ºC