Tilbage

Rejser til Gennadi

Destination image

Information om byen

Gennadi er er en lille landsby beliggende på Rhodos’ sydøstkyst. Her kan du nyde ferien i fredelige omgivelser i en ægte græsk landsby. I Gennadi findes nogle få butikker, caféer og nogle hyggelige taverner, hvor du kan spise kendte retter som moussaka, kalamari og tzatziki ved borde dækket med de klassiske hvid- og blåternede duge.

På stranden i Gennadi

Langs Gennadi løber byens strand, som er en lang bred strand dækket af småsten. Her er mulighed for at leje solstole, og her findes også nogle enkle strandbarer, hvor det er muligt at købe sig en kold forfriskning. Hvad stranden ikke har i fint, hvidt sand har den til gengæld i krystalklart vand, og holder du af at snorkle rundt og opleve livet under havets overflade, så er stranden i Gennadi helt perfekt.

Spændende udflugter på Rhodos

Når du holder ferie i Gennadi, kan det varmt anbefales at leje en bil og køre ud og udforske Rhodos. Besøg fx den hvide by, Lindos, som ligger blot 21 km fra Gennadi. Her kan du gå på opdagelse i de smalle, bilfrie gader i byens centrum eller nyde den betagende udsigt og atmosfære på en af byens charmerende tagrestauranter. Du kan også tage den 60 kilometer lange tur til Rhodos by, hvor du kan opleve den store, smukke marina eller slentre rundt i de brostensbelagte gader i middelalderbyen. 

Rejs med Sunweb til Gennadi

Sunweb har dansk guideservice i Gennadi, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Unge par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen