1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Rhodos
  5. Lindos
Lindos

Rejser til Lindos

Lindos er den smukkeste by på Rhodos! Den lille bys hvidkalkede huse ligger spredt mellem maleriske bugter og op ad bjergskråningen, hvor det gamle Akropolis tårner på toppen. Du kan besøge Akropolis' gamle tempelruiner, du kan slentre rundt i de små, snoede gader, og om aftenen kan du nyde lokallivet, når folk sidder udenfor og sludrer og hygger sig sammen om et godt, græsk måltid. Om dagen er her mange mennesker, da Lindos og ikke mindst Akropolis er et populært udflugtsmål fra resten af Rhodos, og om aftenen er her mere roligt og en dejlig, afslappet stemning.

Lindos - dejlige strande og en fantastisk atmosfære

Lindos har nogle af Rhodos' bedste sandstrande, her ligger to populære sandstrande neden for bjerget og ednu en strand på den anden side af bjerget. Lindos anbefales til alle, der ønsker at holde deres ferie i rolige og smukke omgivelser.

Rejs til Lindos med Sunweb

I Lindos tilbyder Sunweb indbydende hoteller af god standard, der ligger tæt ved stranden og i rimelig afstand fra den gamle by i Lindos. Vi tilbyder både All Inclusive hoteller for hele familien og eksklusiv indkvartering, der især anbefales til voksne.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Lindos, og vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Andre Unge par Familie med små børn Familie med store børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
19ºC
21ºC
24ºC
30ºC
33ºC
32ºC
29ºC
24ºC
19ºC
17ºC
Min. temp.
9ºC
11ºC
12ºC
12ºC
16ºC
21ºC
24ºC
24ºC
21ºC
16ºC
12ºC
11ºC

Information om Corona på rejsemålet

Du kan finde myndighedernes seneste rejsevejledning samt eventuelle COVID-19-foranstaltninger på destinationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk venligst, at disse oplysninger kan ændres løbende, og vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse helt indtil kort før afrejse.