Tilbage

Rejser til Ixia

Destination image

Information om byen

Ixia på Rhodos er en mindre ferieby beliggende på Ialyssoskysten, tæt på byen Ialyssos og kun 6 km fra Rhodos by. Den kilometerlange rullestensstrand i Ixia byder på det flotteste blå og turkise havvand, flere vandsportsaktiviteter og er meget populær blandt windsurfere, da her næsten altid er en behagelig brise ved kysten.

Smag på det græske køkken i Ixia

I centrum af Ixia finder du et godt udbud af restauranter, taverner og barer, men ønsker du et større udvalg, har du kun en kort taxa- eller bustur til Rhodos by, hvor du gå en tur i den charmerende gamle bydel eller udforske det livlige natteliv.

Rejs til Ixia med Sunweb

Sunweb tilbyder et bredt udvalg af lejligheder og hoteller i Ixia - både uden pension og med All Inclusive. Vi anbefaler Ixia til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo tæt på stranden og i rimelig afstand fra Rhodos by g andre seværdigheder på Rhodos.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Ixia, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre familie
Andre
Ældre par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen