Tilbage

Rejser til Malgrat de Mar

Destination image

Information om byen

Malgrat de Mar ligger i forlængelse af Santa Susanna, ca. 66 km nord for Barcelona. Mens de omkringliggende feriebyer er mere moderne, har Malgrat de Mar bevaret sin spanske charme. Byens hyggelige centrum har et godt udvalg af restauranter og butikker. I byen findes også flere spændende seværdigheder, fx Church of St Nicolau, som blev opført i det 16. århundrede og er en af Costa Bravas største kirker.

Foruden den hyggelige bymidte er Malgrat de Mar kendt for sin vidunderlige sandstrand, som er hele 4,5 kilometer lang. Den fine, lyse sandstrand er delt op i tre afsnit, og her kan du slappe af, bade og tage sol, mens børnene bygger sandslotte i vandkanten.

Strandboulevarden i Malgrat de Mar fører til Santa Susanna, og du kan således sagtens gå den hyggelige tur mellem de to byer. Costa Bravas kysttog holder både i Malgrat de Mar og i Santa Sussanna, og du kan derfor nemt tage turen ind til den pulserende storby, Barcelona – En tur du bør unde dig selv under din ferie i Malgrat de Mar.

Når du rejser med os til Malgrat de Mar, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Bemærk venligst:

Boulevarden i Malgrat de Mar vil gennemgå omfattende renoveringer indtil slutningen af august 2019, og vil foregå på den del af vejen fra Hotel Europa Splash til Hotel Sorra Daurada. Der arbejdes fra mandag til fredag fra kl. 07.00 til 19.00 og lørdag fra kl. 8.00 til 12:00. Ifølge planen, er renoveringerne senest færdig i slutningen af august 2019, men vi kan desværre ikke garantere dette.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre par
Ældre familie
Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen