Tilbage

Rejser til Pineda de Mar

Destination image

Information om byen

Den dejlige ferieby, Pineda de Mar ligger tæt ved Calella, ca. 56 km nord for Barcelona. Byen ligger mellem det lune Middelhav og det smukke Montenegre bjerglandskab og er en fredelig ferieoase, hvor især børnefamilier men også voksne vil føle sig godt tilpas.

Byens lange sandstrand er et populært sted at tilbringe dagen, og her kan du slappe af, bade eller gå en tur i strandkanten.  Langs stranden arrangeres mange forskellige sportsaktiviteter, og for de mindste er her en sjov legeplads, hvor der sommeren igennem arrangeres et væld af aktiviteter.

En ferie i Pineda de Mar er mere end dejlige dage på stranden - Det er også god mad. Går du en tur langs den hyggelige strandpromenade, støder du på flere strandbarer og gode frokostrestauranter, og der findes desuden et godt udvalg af lokale restauranter i centrum af Pineda de Mar.

Byens togstation gør det nemt at tage en endagstur til Barcelona, og det er bestemt en oplevelse, du bør unde dig selv i løbet af din ferie i Pineda de Mar. I Barcelona kan du bl.a. opleve den fantastiske arkitektur, shoppe på Ramblaen eller se FC Barcelona spille en fodboldkamp på Camp Nou.

Når du rejser med os til Pineda de Mar, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Ældre familie
Ung familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen