Tilbage

Rejser til Calella

Destination image

Information om byen

Calella ligger 50 km fra Barcelona og er den perfekte feriedestination for dig, der vil kombinere afslappende dage på stranden med festlige aftener i byen, når ferien går til Spanien. Calella består af en ny og en gammel bydel og strækker sig langs en 2 kilometer lang sandstrand.

I Calellas gamle bydel kan du slentre en tur i de smalle gader og nyde den hyggelige atmosfære. Her findes masser af forretninger, restauranter og caféer. Særligt i gågaden, Carrer de l'Esglesia, og i de omkringliggende gader kan du gøre masser af gode ferieindkøb.

Ferie i Calella betyder mange dejlige timer på den vidunderlige sandstrand. Her kan du slappe af og bade eller kaste dig ud i de mange aktiviteter, som findes på stranden. Tag et spil beach volleyball, prøv kræfter med de mange vandsportsaktiviteter eller lej en solseng, og slap af med en god bog.

Når solen går ned vækkes byens natteliv til live. Calella er hjemsted for et væld af barer, diskoteker og natklubber, og her kan du danse natten væk med en cocktail i hånden. Størstedelen af byens natteliv findes i den nye bydel, men også i den gamle del af byen findes flere hyggelige barer.

Når du holder ferie i Calella, er det oplagt at tage dagstur til Barcalona. Her kan du shoppe til du segner på Ramblaen, besøge den smukke La Sagrada Familia eller opleve FC Barcalona på Camp Nou. Togstationen i Calella betyder, at det er både nemt og billigt at tage turen ind til Barcalona.

Når du rejser med os til Calella, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre par
Ung familie
Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen