1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Costa Brava
  5. Tossa de Mar
Tossa de Mar

Rejser til Tossa de Mar

Tossa de Mar: ferie i billedskøn ferieby på Costa Brava

Tossa de Mar er en billedskøn badeby i Catalonien i den nordøstlige del af Spanien. Ligesom de nærliggende populære feriesteder Lloret de Mar, Blanes og Malgrat de Mar ligger det på den velkendte og åh-så-fine Costa Brava. Tossa de Mar har fantastisk smukke bugter med klart vand, hvide sandstrande og et grønt bagland. Den gamle, befæstet bymidte (Vila Vella) med autentiske bygninger og billedskønne gyder gør dette charmerende sted et besøg værd. Området omkring Tossa de Mar byder også på fantastiske vandreture, såsom G92-ruten. En vandretur efterfølges af et velfortjent måltid. Du kan helt sikkert spise godt under din ferie i Tossa de Mar. Fisk og skaldyr spiller en velsmagende hovedrolle i det catalanske køkken.

Oplev Costa Brava i Tossa de Mar 

Dette feriested på Costa Brava er en fremragende destination for alle typer feriegæster, der ser frem til en strandferie. Tossa de Mar har nemlig flere strande og bugter, hvor Platja Gran er den største strand. Udsigten herfra er virkelig fantastisk, med Middelhavets intense blå vand og den gamle bys okkerfarvede mure i baggrunden. National Geographic tæller den endda blandt de 25 bedste strande i verden. Her kan man også snorkle og dykke. Er dine vandrestøvler ivrige efter at blive taget med på ferie igen? Tossa de Mar er en del af kystruten Camí de Ronda, hvor du kan nyde spektakulære udsigter på din vandretur. Så både for den aktive feriegæst og "jeg vil ikke op af min strandseng"-feriegæsten har Tossa de Mar masser at byde på. Tjek også vores muligheder for et all-inclusive-hotel til et ubekymret ophold på Costa Brava i Tossa de Mar. Glæder du dig til at tage på ferie til Tossa de Mar så hurtigt som muligt? Tjek vores skarpe last minute-tilbud.

Særlige attraktioner under Middelhavets sol

Takket være middelhavsklimaet er vejret i Tossa de Mar solrigt og behageligt næsten hele året rundt. Alligevel er det bedste rejsetidspunkt mellem maj og september, hvis du virkelig er ude efter en strandferie. Skal du på ferie til Tossa de Mar i juli eller august? Så skal du ikke planlægge noget aktivt mellem kl. 12.00 og 16.00, da det kan blive meget varmt på det tidspunkt. I de timer, hvor du ikke ligger på stranden eller nyder et måltid, er der masser at se og lave i Tossa de Mar. En gåtur gennem den gamle bydel er et must, med netværket af smalle gader, ramper og trapper omgivet af den gamle bymur. Eller besøg det berømte slot fra 1187, et fantastisk bevaret middelalderkompleks. Kystbyerne i nærheden af Tossa de Mar er også et besøg værd. Lej en bil, og oplev alle de smukke bugter og hyggelige strandbarer i dit eget tempo. Glæder du dig allerede til en ferie i Tossa de Mar?

Bemærk!

Der er ingen guider i Tossa de Mar. Costa Bravas guide kan kun kontaktes via telefon.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
15ºC
17ºC
19ºC
23ºC
28ºC
28ºC
29ºC
23ºC
22ºC
16ºC
14ºC
Min. temp.
3ºC
7ºC
8ºC
9ºC
13ºC
19ºC
19ºC
20ºC
15ºC
14ºC
9ºC
5ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Madrid.

Tid:
Spanien har ingen tidsforskel med Danmark, undtagen på de Kanariske Øer, der er de 1 time foran.

Sprog:
Det officielle sprog er spansk.

Penge:
Den officielle møntenhed er euroen.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 10% i drikkepenge på de spanske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt. Stikkontaktet kan dog godt have en anden form. I det tilfælde kan du købe et mellemled i supermarkedet.

Vand:
Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.

Mad:
Typiske spanske retter er tapas (små snacks) og paella (ris med skalddyr).

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Spanien.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Turistskat
For rejser til Catalonien og De Baleariske Øer betales en turistskat per person per nat. Turistskatten omfatter alle personer over 17 år og betales til indkvarteringen ved ankomst.

Under 18 år:
Mindst én person på bookingen skal være fyldt 18 år på afrejsetidspunktet.