1. Hjem
  2. Rejser
  3. Spanien
  4. Costa Brava
  5. Playa d' Aro

Rejser til Playa d' Aro

For sol, hav og strand er Platja d'Aro stedet at være

Drømmer du om sol, hav og strand? I Platja d'Aro i det nordøstlige Spanien kan du krydse alle tre af. Dette feriested på Costa Brava, nord for Tossa de Mar og S'Agaró, har været en populær feriedestination i årevis. Det er ikke overraskende, når man tænker på, hvad Platja d'Aro har at byde på. Her finder du en to kilometer lang, gylden sandstrand, en hyggelig promenade fuld af terrasser, barer og restauranter og talrige vandsportsmuligheder. Takket være det blå flag, der vajer på Playa d'Aro-stranden, ved du, at stranden er sikker, ren og miljøvenlig. Så rart, ikke? Kan du lide at gå ud? Ja, for det er Platja d'Aro også perfekt til. Med Lloret de Mar cirka en halv time væk er der også et andet livligt feriested med et rigt natteliv i nærheden. Så afsted til Platja d'Aro; hvornår skal du afsted?

En passende ferie i Platja d'Aro for alle

Den fine blanding af en generøs strand, natteliv, sportsaktiviteter og hyggelige butikker gør Platja d'Aro i Spanien til en vidunderlig feriedestination for alle. Kan du ikke lide noget bedre end at ligge på stranden hele dagen, tage en dukkert i ny og næ, læse og sludre? Så er Platja d'Aro stedet for dig. Sportsfans får også deres lyst styret i dette livlige feriested med de mange aktiviteter, man kan lave på vandet. Er du til natteliv? Om aftenen og natten finder du masser af sjov på caféerne og diskotekerne langs promenaden. Har du lyst til at opdage det omkringliggende område, såsom Costa Bravas tre smukkeste strande? Hvis du lejer en bil, er du fri som en fugl.

Vejret i Platja d'Aro: perfekt til solbadning, surfing og sejlads

Vejret i Platja d'Aro er behageligt fra forår til efterår. Da er temperaturen næsten altid over 20 grader, og solen skinner regelmæssigt. Midt på sommeren er det som regel endda tropisk varmt: perfekt, hvis du kan lide at solbade eller vil prøve en af vandsportsgrenene. Foretrækker du at windsurfe, sejle eller køre over havet på en vandscooter? Fra Platja d'Aro kan du også nemt besøge Costa Bravas fem største attraktioner. Fra Passeig De Dintre-markedet i Blanes fyldt med lokal mad til en bytur til farverige Barcelona og fra Dalís surrealistiske kunstværker i Figueres til Empordà-vinruten. Foretrækker du at bo tæt på hjemmet? I den sydlige udkant af Platja d'Aro ligger udsigtspunktet Prima Punta med en fantastisk udsigt over hele landsbyen og kystlinjen. Vil du med os til et af de smukkeste steder i Spanien?

Bemærk venligst!

Der er ingen guide til stede i Platja d'Aro. Costa Bravas guide kan kun kontaktes via telefon.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
15ºC
17ºC
19ºC
22ºC
28ºC
28ºC
28ºC
23ºC
22ºC
16ºC
14ºC
Min. temp.
3ºC
7ºC
8ºC
9ºC
13ºC
19ºC
19ºC
20ºC
15ºC
13ºC
9ºC
6ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Madrid.

Tid:
Spanien har ingen tidsforskel med Danmark, undtagen på de Kanariske Øer, der er de 1 time foran.

Sprog:
Det officielle sprog er spansk.

Penge:
Den officielle møntenhed er euroen.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 10% i drikkepenge på de spanske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt. Stikkontaktet kan dog godt have en anden form. I det tilfælde kan du købe et mellemled i supermarkedet.

Vand:
Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.

Mad:
Typiske spanske retter er tapas (små snacks) og paella (ris med skalddyr).

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Spanien.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Turistskat
For rejser til Catalonien og De Baleariske Øer betales en turistskat per person per nat. Turistskatten omfatter alle personer over 17 år og betales til indkvarteringen ved ankomst.

Under 18 år:
Mindst én person på bookingen skal være fyldt 18 år på afrejsetidspunktet.