Tilbage

Rejser til Lloret de Mar

Destination image

Information on byen

Lloret de Mar ligger 75 km nord for Barcalona og er Costa Bravas mest livlige ferieby. Her findes aktiviteter og underholdning for både børnefamilier og unge, og samtidig en byen hjemsted for Costa Bravas mest farverige natteliv.

Dagene i Lloret de Mar tilbringes ved byens populære strande. Byens største strand, Lloret strand, er næsten 2 km lang og består af groft sand. Foruden mulighed for at bade og slappe af i solen, byder stranden på et stort udvalg af sjove vandsportsaktiviteter. Langs stranden sørger et stort antal strandbarer og restauranter for, at de mange strandgæster kan få sig en is og tage en frokostpause fra den varme middelhavssol. 

I Lloret de Mars gamle bydel kan du tage en hyggelig slentretur gennem de smalle gader. Trods byens store popularitet blandt turister, er den spanske stemning ganske velbevaret i den gamle bydel. For børn og barnlige sjæle er byens store vandland, Water World, et must. Her sørger de mange farverige vandrutsjebaner for mange sjove timer for hele familien.

Lloret de Mar har et forlystelsesliv ud over det sædvanlige, og særligt byens natteliv er noget helt særligt. I Lloret de Mar findes hundredevis af natklubber, diskoteker og barer, og her kan du feste lige som du vil, natten lang.

Sunweb tilbyder dansk guideservice under din ferie i Lloret de Mar. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder
Rejser til Lloret de Mar

Populært rejsemål for

single rejsende
Ung familie
Unge par
Ældre familie

Vejr & klima

Til toppen