Tilbage

Rejser til Algarvekysten

Destination image

Information om regionen

Portugals sydkyst, Algarvekysten, strækker sig over 160 km fra den spanske grænse og hele vejen ud til Sagres. Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gennem årene sikret Algarvekysten en velfortjent placering i blandt europæernes mest yndede feriemål. Hvert år besøges Algarvekysten flittigt af gæster fra nær og fjern, hvor kystens smukke omgivelser, dejlige badestrande og hyggelige feriestemning syntes at forføre, som få steder kan. En rejse til Algarvekysten er en unik måde, hvorpå du kan nyde en ferie med masser af traditionel kultur og autenticitet, men samtidig bruge dagene på stranden og i solen; alt sammen på bare én og samme billige rejse til landets charmerende Algarvekyst.

Rejs på badeferie til Algarvekysten

Kystens mange solskinstimer og kilometer og atter kilometer af fint lyst sand, gør Algarvekysten til det ideelle sted til en afslappende rejse eller solsikker badeferie med lune temperaturer. De mange feriebyer langs kysten byder på et rigt forlystelsesliv. Her kan du bl.a. danse natten væk i bargaden ”The Strip” i Albufeira, opleve ægte landsbyidyl i Carvoeiro og Olhos d'Agua eller nyde dagen på en af Portugals smukkeste strande i Praia da Rocha. I det klippefyldte kystlandskab og mellem de mange olivenlunde og pintræsskove ligger de små fiskerlejer og charmerende landsbyer, som perler på en snor. Her vil du opleve en ganske særlig atmosfære, der giver et ekstra element på din rejse til Algarvekysten. Mange af byerne er små tidslommer, hvor livet leves på samme måde, som det er blevet gjort de seneste 100 år, og her blomstrer den portugisiske gæstfrihed.

Ferie til Algarvekysten: en rejse med sjov for hele familien

Algarvekysten er hjemsted for flere forlystelsesparker, hvor farverige og fartfyldte vandrutsjebaner og sjove forlystelser sikrer en sjov og underholdende dag for hele familien. Kysten er også kendt for sit brede udvalg af vandsportsaktiviteter. Stort set alle større strande langs kysten byder på alt fra vandski til bananbåde, og ikke mindst til surfing er vindforholdene ved Algarvekysten perfekte. Er du til mere fredelige aktiviteter, så kan du tage en runde golf på en af Europas flotteste golfbaner. Algarvekysten har gennem mange år været tilholdssted for golfentusiaster fra hele Europa, hvilket kan tilskrives kystens store udvalg af velholdte golfbaner.

Rejs billigt afsted, når det skal være strandferie og sommervarme

Vi har et godt udvalg af billige rejser med hyggelige hoteller og dejlige lejligheder på Algarvekysten. Her har du mulighed for at nyde din ferie med All Inclusive, så du både får mere ferie for pengene og samtidig slipper for en rejse uden bekymringer om svære restaurantvalg og ekstra regninger. 

Guideservice og udflugter:

Når du rejser med os til Portugal og Algarvekysten i sommerhalvåret, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden, flere gange i løbet af din ferie. Bemærk, at der ikke tilbydes dansk guideservice i vinterhalvåret.

Det er muligt at bestille udvalgte udflugter på forhånd. Hvis du ønsker at reservere din plads allerede nu, så klik her for at bestille.

Vis mere Vis mindre

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Jeepsafari
Fra €45

Gør dig klar til en dag med masser af oplevelser i det portugisiske landskab. Jeepen kører af små, kringlede veje gennem den smukke natur. Undervejs besøger vi charmerende, små landsbyer, som mest af alt minder om små tidslommer, som ikke har forandret sig gennem årtier. Dagen vil også byde på en lækker, traditionel portugisisk frokost. Husk badetøj, for der vil også blive tid til en afkølende dukkert.

a picture
Sevilla
Fra €49

Oplev den charmerende spanske by Sevilla, som med sin fascinerende arkitektur og mange kulturseværdigheder bestemt er et besøg værd. I løbet af dagen skal vi bl.a. opleve en smuk katedral fra det 15. århundrede, besøge Christopher Columbus’ katakomber og nyde den fantastiske udsigt fra Giralda Tower. Vi gør også et stop ved kongepaladset i Alcazar, og der vil være mulighed for at opleve den dejlige atmosfære i de smalle gader og på de små pladser i Santa Cruz. Sidst men ikke mindst byder dagen også på et besøg på Plaza de España.

a picture
Lissabon
Fra €49

Tag med til Portugals fascinerende hovedstad Lissabon. Allerede tidligt fra morgenstunden kører bussen nord på mod en dag fyldt med spændende oplevelser. Ved indkørslen til Lissabon krydser vi 25. april-broen, hvor fra der er en vidunderlig udsigt over Lissabon og den 100 meter høje Kristusstatue. Vi besøger den smukke Belém-bydel, som bl.a. er kendt for sine Pasteis de natas-kager. Undervejs besøger vi Jeronimusklosteret og Tower of Bélem, inden turen går videre til den gamle bydel, Alfama. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at udforske byen på egen hånd, og synes du ikke, at en enkelt dag er nok til alle de oplevelser, Lissabon har at byde på, har du mulighed for at bestille denne tur som en 2-dages udflugt.

a picture
Quarteira-markedet og Vilamoura
Fra €20

Prøv dine handelstalenter af på markedet i Quarteira, hvor du bl.a. kan købe tøj, sko, tasker, keramik og duge. Her vil også være mulighed for at slentre en tur på promenaden i Quarteira og opleve luksusyachterne i Vilamoura.

a picture
Bådtur til øerne i Ria Formosa
Fra €49

Du har måske allerede set et glimt af det smukke naturreservat i Rio Formosa med de mange små øer, når du har søgt på billeder af den lækre Algarvekyst? Denne udflugt tager dig på dagstur til Rio Formosa, hvor du på bådtur oplever afsides strande og øer, og derudover får mulighed for at nyde en skøn frokost og prøve lækre, lokale specialiteter som områdets delikate blæksprutte, 'feijoada'.

a picture
Piri Piri aften
Fra €32

Gå på opdagelse i Portugals kulinariske traditioner, og prøv én af landets specialiteter, 'piri piri kylling, i den autentiske landsby, Guia, som populært kaldes piri piri kyllingens hovedstad'. Nyd de gamle familieopskrifter på restauranten Ramires, vinder af mange priser for sin enestående piri piri. En skøn aften i det kulinariske tegn, hvor du naturligvis bliver både hentet og bragt tilbage til dit hotel.

a picture
Markedet i Loulé
Fra €43

Besøg den smukke by, Loulé, på denne udflugt. Kom i snak med de lokale, gå på opdagelse i de populære gademarkeder, og lær historien om den mauriske oprindelse. Tiden på markedet har du helt for dig selv, så du virkelig kan udforske de mange gode tilbud og slentre gennem de smalle shoppinggader. Det lokale marked er fyldt med lækre friske råvarer fra lokale producenter, som også byder på et væld af af boder i den gamle bygning, hvis udseende leder tankerne hen på et maurisk palads. Senere på dagen kan du opleve det mauriske slot med dets historie, som går mere end 2000 år tilbage. Denne udflugt strækker sig over en halv dag.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

Vi flyver direkte til Faro, der ligger i det sydlige Portugal. Flyvningen tager omkring 3 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Olhos d'Agua er ca. 45 - 60 minutter.

* Transfertiden til Albufeira er ca. 60 – 90 minutter.

* Transfertiden til Carvoeiro er ca. 105 - 120 minutter.

* Transfertiden til Praia da Rocha er ca. 120 minutter.

* Transfertiden til Alvor er ca. 120 - 180 minutter.

* Transfertiden til Lagos er ca. 150 - 180 minutter.

* Transfertiden til Ferragudo er ca. 120 minutter.

* Transfertiden til Monchique er ca. 90 minutter.

* Transfertiden til Praia da Galé / dos Salgado er ca. 70 - 90 minutter.

* Transfertiden til Tavira er ca. 60 minutter.

* Transfertiden til Vilamoura er ca. 45 minutter.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.

Til toppen