Tilbage

Rejser til Algarvekysten

Destination image

Information om regionen

Portugals sydkyst, Algarvekysten, strækker sig over 160 km fra den spanske grænse og hele vejen ud til Sagres. Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gennem årene sikret Algarvekysten en velfortjent placering i blandt europæernes mest yndede feriemål.

Badeferie ved Algarvekysten

Kystens mange solskinstimer og kilometer og atter kilometer af fint lyst sand, gør Algarvekysten til det ideelle sted til en afslappende og solsikker badeferie. De mange feriebyer langs kysten byder på et rigt forlystelsesliv. Her kan du bl.a. danse natten væk i bargaden ”The Strip” i Albufeira, opleve ægte landsbyidyl i Carvoeiro og Olhos d'Agua eller nyde dagen på en af Portugals smukkeste strande i Praia da Rocha.  I det klippefyldte kystlandskab og mellem de mange olivenlunde og pintræsskove ligger de små fiskerlejer og charmerende landsbyer som perler på en snor. Her vil du opleve en ganske særlig atmosfære. Mange af byerne er små tidslommer, hvor livet leves på samme måde, som det er blevet gjort de seneste 100 år, og her blomstrer den portugisiske gæstfrihed.

Sjov for hele familien

Algarvekysten er hjemsted for flere forlystelsesparker, hvor farverige og fartfyldte vandrutsjebaner og sjove forlystelser sikrer en sjov og underholdende dag for hele familien. Kysten er også kendt for sit brede udvalg af vandsportsaktiviteter. Stort set alle større strande langs kysten byder på alt fra vandski til bananbåde, og ikke mindst til surfing er vindforholdene ved Algarvekysten perfekte. Er du til mere fredelige aktiviteter, så kan du tage en runde golf på en af Europas flotteste golfbaner. Algarvekysten har gennem mange år været tilholdssted for golfentusiaster fra hele Europa, hvilket kan tilskrives kystens store udvalg af velholdte golfbaner.

Rejs til Algarvekysten med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af hyggelige hoteller og dejlige lejligheder på Algarvekysten. Når du rejser med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Algarvekysten

Fly information

Sunweb flyver fra København og Billund til Faro i Portugal.

Ved ankomst til Faro mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

TransferTransfertiden til Olhos d'Agua er ca. 45 - 60 minutterTransfertiden til Albufeira er ca. 60 – 90 minutterTransfertiden til Carvoeiro er ca. 105 - 120 minutterTransfertiden til Praia da Rocha er ca. 120 minutterTransfertiden til Alvor er 120 - 180 minutterTransfertiden til Lagos er 150 - 180 minutter

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

FlytiderI mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afrejsetiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

RejsedokumenterDu vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

Udflugter

Når du rejser med Sunweb til Algarvekysten, har du mulighed for at deltage i en række spændende og sjove udflugter. Nedenstående er eksempler på de udflugter, der tilbydes på destinationen. Det fulde udflugtsprogram udleveres ved ankomst til destinationen. De angivne priser er priseksempler og kan uden forudgående varsel ændres.

Vestalgarve

Tag med på opdagelse på den vestlige del af Algarvekysten. Vi starter dagen med at køre igennem byen Silves, som ligger i det smukke bjerglandskab og for 700 år siden var hovedstad i Al-Gharb. Her ser vi bl.a. på de fascinerende slotsruiner og byens domkirke. Vi fortsætter turen ned til de varme kilder, Caldas de Monchique, og videre gennem det smukke naturlandskab. I løbet af dagen besøger vi den befæstede by, Lagos, hvis historiske fortid er ganske interessant. I byen besøger vi bl.a. det gyldne kapel og byens slavemarked. Alt i alt bliver det en dag fyldt med skøn natur og et solidt indblik i Algarvekystens kulturhistoriske skatkammer.

Østalgarve

Oplev den portugisiske kultur på den østlige del af Algarvekysten. Området er ikke så turistet, så her er gode muligheder for at opleve det ægte Portugal. Vi starter dagen i Olhão, hvor vi går en tur igennem kærlighedsgaden. Dagen vil også byde på en lækker, traditionel portugisisk frokost, som serveres i Tavira, der er kendt for at være Portugals egen miniudgave af Venedig.

Quarteira-marked

Prøv dine handelstalenter af på markedet i Quarteira, hvor du bl.a. kan købe tøj, sko, tasker, keramik og duge. Her vil også være mulighed for at slentre en tur på promenaden i Quarteira og opleve luksusyachterne i Villa Moura.

Jeepsafari

Gør dig klar til en dag med masser af oplevelser i det portugisiske landskab. Jeepen kører af små, kringlede veje gennem den smukke natur. Undervejs besøger vi charmerende, små landsbyer, som mest af alt minder om små tidslommer, som ikke har forandret sig gennem årtier. Dagen vil også byde på en lækker, traditionel portugisisk frokost. Husk badetøj, for der vil også blive tid til en afkølende dukkert.

Sevilla

Oplev den charmerende spanske by Sevilla, som med sin fascinerende arkitektur og mange kulturseværdigheder bestemt er et besøg værd. I løbet af dagen skal vi bl.a. opleve en smuk katedral fra det 15. århundrede, besøge Christopher Columbus’ katakomber og nyde den fantastiske udsigt fra Giralda Tower. Vi gør også et stop ved kongepaladset i Alcazar, og der vil være mulighed for at opleve den dejlige atmosfære i de smalle gader og på de små pladser i Santa Cruz. Sidst men ikke mindst byder dagen også på et besøg på Plaza de España.

Lissabon

Tag med til Portugals fascinerende hovedstad Lissabon. Allerede tidligt fra morgenstunden kører bussen nord på mod en dag fyldt med spændende oplevelser. Ved indkørslen til Lissabon krydser vi 25. april-broen, hvor fra der er en vidunderlig udsigt over Lissabon og den 100 meter høje Kristusstatue. Vi besøger den smukke Belém-bydel, som bl.a. er kendt for sine Pasteis de natas-kager. Undervejs besøger vi Jeronimusklosteret og Tower of Bélem, inden turen går videre til den gamle bydel, Alfama. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at udforske byen på egen hånd, og synes du ikke, at en enkelt dag er nok til alle de oplevelser, Lissabon har at byde på, har du mulighed for at bestille denne tur som en 2-dages udflugt.

Zoomarine

Oplev dansende delfiner, nuttede søløver og imponerende papegøjeshows i Zoomarine. I Zoomarine kan hele familien hurtigt få dagen til at gå med at opleve dyrene, bade i parkens store pool eller prøve de sjove forlystelser.

Vandland

Besøg et af Algarvekysten sjove vandland med masser af forlystelser for hele familien. Brug dagen på at suse ned af farverige og fartfyldte vandrutsjebaner, og gå på opdagelser i de mange sjove poolområder. Med Sunweb kan du besøge Slide & Splash i Lagoa, Aqualand i Porches eller Aqua Show i Quarteira.

Vejr & klima

Til toppen