1. Hjem
  2. Rejser
  3. Portugal
  4. Algarvekysten
  5. Castro Marim
Castro Marim

Rejser til Castro Marim

Den gamle landsby Castro Marim i Algarve ligger 3 km fra den spanske grænse og 10 km fra feriestedet Monte Gordo. Fra landsbyen har du en fantastisk udsigt over den spanske by Ayamonte. Hvis du værdsætter rolige omgivelser, eller hvis du bare har lyst til en afslappende familieferie, er Castro Marim et vidunderligt feriemål. Den hyggelige landsbyplads i Castro Marim er et besøg værd i løbet af ferien, og der er masser af terrasser, hvor I kan nyde en forfriskende drink. En gang om måneden er der et stort marked, som også er meget sjovt at besøge. Derudover er naturelskere også på det rette sted i Castro Marim. Udover de mange frugttræer i denne landsby, såsom mandeltræer, figentræer og især johannesbrødtræer, finder du også naturreservatet Reserva Natural do Sapal, hvor du, hvis du er heldig, endda kan se flamingoer.

Rejs til det berømte slot i Castro Marim

Det berømte slot Castro Marim må du ikke gå glip af under din ferie. Slottet ligger på en bakke, og herfra har du en betagende udsigt over Guadiana-floden, saltbassinerne og i det fjerne det dybblå hav. Det er også et must at tage ud og se slottets gårdsplads. Castro Marim er et fantastisk sted at spille golf. For aktive golfspillere er dette et fantastisk sted at spille. Både golfbanerne Castro Marim Golfe og Quinta do Vale er meget udfordrende og ligger i smukke omgivelser.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
18ºC
20ºC
22ºC
22ºC
23ºC
27ºC
31ºC
31ºC
29ºC
28ºC
21ºC
19ºC
Min. temp.
7ºC
7ºC
11ºC
13ºC
12ºC
16ºC
18ºC
18ºC
18ºC
17ºC
13ºC
11ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad: 
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog: 
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.
Tid: 
Portugal er 1 time bagud i forhold til Danmark.
Penge: 
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.
Drikkepenge: 
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.
Strøm: 
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.
Pas: 
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.
Nødstilfælde: 
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.
Åbningstider: 
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.
Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.
Andet: 
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.