1. Hjem
  2. Rejser
  3. Portugal
  4. Algarvekysten
  5. Altura
Altura

Rejser til Altura

Leder du efter en solferie fuld af afslapning og nydelse? Så er Altura en vidunderlig destination. Altura er en rolig by beliggende i Castro Marim kommune. Denne kommune er beliggende i det østlige Algarve. Et par kilometer fra Altura finder du den større by Monte Gordo, der ligger på den samme smukke og brede kilometer lange sandstrand. Vælger du at gå den anden vej, finder du den lille og hyggelige landsby Manta Rota, der ligger ved kysten.

Vi anbefaler bestemt at udforske det behagelige centrum af Altura. Her finder du flere supermarkeder, et indendørsmarked, et par butikker og stemningsfulde caféer med dejlige solrige terrasser, hvor du kan bestille forfriskende drinks. I byen finder du selvfølgelig også mange restauranter. Altura har udover de traditionelle portugisiske restauranter også berømte restauranter, som du bestemt bør prøve under din ferie.

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad: 
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog: 
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.
Tid: 
Portugal er 1 time bagud i forhold til Danmark.
Penge: 
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.
Drikkepenge: 
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.
Strøm: 
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.
Pas: 
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.
Nødstilfælde: 
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.
Åbningstider: 
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.
Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.
Andet: 
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.