1. Hjem
  2. Rejser
  3. Portugal
  4. Algarvekysten
  5. Portimao
Portimao

Rejser til Portimao

Ferie til Portimão i Portugal

I den vestlige del af Algarve ligger havnebyen Portimão ved siden af Praia da Rocha på den idylliske Atlanterhavskyst. Med smukke sandstrande, et historisk centrum, en travl promenade fuld af butikker, livlige barer og hyggelige restauranter har Portimão alle elementerne til en ubekymret solferie, selv om vinteren. Fra hvor som helst i byen kan du være på stranden på ingen tid, en bekvemmelighed, der også tilbydes af Olhos de Água, for eksempel. Som Algarves næststørste by lever Portimão stadig til dels af fiskeri og skibsbygning. Så der er masser at opdage i denne smukke badeby. Det bliver en dejlig ferie i Portimão!

Den ultimative strandferie ved udmundingen af Rio Arade-floden

Takket være sin sydlige placering på Portugals sydkyst egner Portimão sig først og fremmest til en storstilet strandferie. Fra Praia da Rocha til Praia dos Três Castelos eller - på den anden side af floden ved Ferragudo - Praia dos Caneiros: du har de smukkeste strande at vælge imellem. Hvis du vil på storbyferie, kan du køre 40 minutter til det livlige Albufeira. Der kan du også gå ud i de mange restauranter og diskoteker på den berømte gade The Strip. Hvis du vil se mere af Algarve, kan du leje en bil og opdage alle de smukke steder i denne region. Får du sommerstemning allerede nu? Du kan også finde ubekymrede last minute-ferier i solrige Portimão.

Delfinsafari, bygninger fra det 15. århundrede og godt vejr i Portimão

Takket være havnebyens beliggenhed ved kysten og floden er der masser at se og lave på din ferie i Portimão - selv hvis du vil have en dag væk fra stranden. Spadser gennem det historiske centrum i Algarves ældste by, og bliv betaget over bygningerne fra det 15. århundrede. Sørg for ikke at springe Igreja da Nossa Senhora da Conceição over. Denne hvide kirke står på byens højeste punkt. Derfra har du også en fantastisk udsigt. På udkig efter mere action? Se delfiner, slå dig løs i de mange (vand)forlystelsesparker, eller gå en tur på en af de mest berømte klippeformationer: Ponta de Piedade. Med mange solskinstimer året rundt er Portimão perfekt til en dejlig strandferie. Temperaturerne ligger på omkring 15 grader midt om vinteren og stiger til over 20 grader om sommeren. Ideelt vejr til stranden, selv i juleferien. Ses vi snart på Portugals sydkyst?

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad: 
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog: 
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.
Tid: 
Portugal er 1 time bagud i forhold til Danmark.
Penge: 
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.
Drikkepenge: 
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.
Strøm: 
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.
Pas: 
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.
Nødstilfælde: 
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.
Åbningstider: 
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.
Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.
Andet: 
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.