barcelo hotels

Barceló Hotel Group

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Barcelo

Oplev vores omfattende udvalg af populære Barceló-hoteller

Det er bestemt ikke uden grund, at Barceló-hotellerne har vundet stor succes. År efter år tilbyder de nemlig en fantastisk service til en endnu bedre pris. Her finder du en ferie, hvor værelset ikke behøver opsluge hele feriebudgettet, mens du samtidigt bor smukt, stilistisk og moderne. Det betyder blandt andet, at du kan nyde lidt ekstra sangria eller booke den massage, som vi alle går og trænger til.

Som landets tredjestørste hotelkæde er Barceló et oplagt valg, når du rejser til Spanien. Hotellerne er nemlig placeret ved en lang række populære rejsemål såsom Costa del Sol, Tenerife og Gran Canaria.

Du finder et stort udvalg af skønne Barceló-hoteller hos Sunweb.

 

Derfor bør du vælge Barceló

  • Fantastisk underholdning for børn og voksne
  • Alle hoteller har fitness samt et godt aktivitetsprogram
  • Forvent et varmt og imødekommende personale samt hoteller med en behagelig og hyggelig atmosfære

Der findes et Barceló-hotel for enhver smag

85 år med fokus på fremragende service

Som familievirksomhed har Barceló-hotellerne over mere end 85 år udviklet sig til det, de er i dag: Spaniens tredjestørste hotelkæde. Men vigtigst er, at de har formået at bevare essensen af deres koncept: Altid at yde fremragende service. Barceló skaber hoteller ud fra innovative koncepter samt en banebrydende, original og unik måde at drive forretning på med gæster og personale i fokus.

I dag ejer Barceló-familien mere end 235 hoteller i 21 forskellige lande. Deres succes ligger blandt andet i fokus på diversificering og forståelsen af, at alle mennesker er unikke. Barceló består i dag af fire brands, der danner rammerne om fire forskellige måder at forstå og opleve Barceló Hotel Group på.

Find et stykke af Asien i Spanien

For dem, der gerne vil til Asien, men synes flyprisen ødelægger fornøjelsen, så er Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa i Benidorm det perfekte valg. Det er ikke for ingenting, at vi kategoriser hotellet som et Excellent hotel. Den frodige asiatiske have vil få dig til at slappe af på ingen tid, særligt efter en traditionel Thai massage. Nyd de dejlige sommertemperaturer ved intent mindre end 6 forskellige smukke og krystalklare pools.

Fantastisk underholdning for børn & voksne

Børnene har det også rigtig sjovt på Barceló-hotellerne. Det dygtige Animationsteam underholder med dans og sjov, for eksempel på Hotel Occidental Torremolinos Playa. Desuden fortjener alle hotellerne en stjerne for deres brede udvalg af smagfulde All inclusive restauranter

Fitness & aktiviteter

Det kan ske, at man på ferien har fået nok af siestaer ved poolen. Det forstår vi godt, men bare rolig, for på Barceló-hotellerne kan du sagtens holde din bikinikrop eller din sixpack i form. På Lejlighedshotellet Barceló Pueblo Park på Mallorca kan du for eksempel blive helt zen med et pilateskursus eller forbrænde kalorier i fitnesscentret.

Venligt og imødekommende personale

Men hvad er det, der gør Barceló-hotellerne så unikke? Først og fremmest byder en af de 23.000 medarbejdere en varm velkomst ved ankomsten. Hotellerne er alle ret store, men Barceló-familien har sørget for, at hvert enkelt hotel har en behagelig og hyggelig atmosfære. Det er det, der gør et ophold her så specielt!