Barceló Hotel Group

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Barcelo

Oplev vores omfattende udvalg af populære Barcelo-hoteller

Hos Sunweb finder du et omfattende udvalg af de populære Barceló-hoteller. Det er bestemt ikke uden grund at disse har vundet stor succes. Barceló-hotellerne tilbyder nemlig år efter år en fantastisk service til en endnu bedre pris. Her finder du nemlig en ferie, hvor værelset ikke behøver opsluge hele feriebudgettet, mens du samtidigt bor smuk, stilistisk og moderne. Det betyder bland andet, at du kan nyde lidt ekstra Sangria eller booke den massage, som vi alle går og trænger til.

I mere end 85 år har Barcelo-hotellerne givet det bedste, industrien har at tilbyde. Som familievirksomhed har de gradvist udviklet sig til det, de er i dag: Spaniens tredjestørste hotelkæde. Men vigtigst er, at de har formået at bevare essensen af deres koncept . Netop altid at yde fremragende service. Barcelo skaber hoteller ud fra innovative koncepter samt en banebrydende, original og unik måde at drive forretning på, men gæsterne og personalet i fokus.

I dag ejer Barceló-familien mere end 235 hoteller i 21 forskellige lande. Deres succes ligger bland andet i deres fokus på diversificering, og i forståelse af at alle mennesker er unikke. Derfor henvender de sig til deres gæster for at tilbyde netop det, de virkelig ønsker. Derfor består Barcelo i dag af fire brands, der danner rammerne om fire forskellige måder at forstå og opleve Barceló Hotel Group på.

 

Derfor bør du vælge Barcelo

  • Fantastisk underholdning for børn og voksne
  • Alle hoteller hos Fitness samt et godt aktivitetsprogram
  • Forvent et varmt og imødekommende personale samt hoteller med behagelig og hyggelig atmosfære.

Der findes et Barcelo-hotel for enhver smag

Find et stykke af Asien i Spanien

For dem, der gerne vil til Asien, men synes flyprisen ødelægger fornøjelsen, så er Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa i Benidorm det perfekte valg. Det er ikke for ingenting, at vi kategoriser hotellet som et Excellent hotel. Den frodige asiatiske have vil få dig til at slappe af på ingen tid, særligt efter en traditionel Thai massage. Nyd de dejlige sommertemperaturer ved intent mindre end 6 forskellige smukke og krystalklare pools.

Fantastisk underholdning for børn & voksne

Børnene har det også rigtig sjovt på Barceló-hotellerne. Det dygtige Animationsteam underholder med dans og sjov, for eksempel på Hotel Occidental Torremolinos Playa. Desuden fortjener alle hotellerne en stjerne for deres brede udvalg af smagfulde All Inclusive restauranter

Fitness & aktiviteter

Det kan ske, at man på ferien har fået nok af siestaer ved poolen. Det forstår vi godt, men bare rolig, for på Barceló-hotellerne kan du sagtens holde din bikinikrop eller din sixpack i form. På Lejlighedshotellet Barceló Pueblo Park på Mallorca kan du for eksempel blive helt zen med et pilateskursus eller forbrænde kalorier i fitnesscentret.

Venligt og imødekommende personale

Men hvad er det, der gør Barceló-hotellerne så unikke? Først og fremmest byder en af de 23.000 medarbejdere en varm velkomst ved ankomsten. Hotellerne er alle ret store, men Barceló-familien har sørget for, at hvert enkelt hotel har en behagelig og hyggelig atmosfære. Det er det, der gør et ophold her så specielt!