Bull Hotels

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Bull

Nyd Gran Canarias bedste placeringer på et Bull-hotel

Drømmer du om den perfekte balance mellem afslapning og eventyr på Spaniens populære ferieø Gran Canaria, falder hotelkæden Bull sikkert i din smag.

Bull-hotellerne er placeret i naturskønne områder i Las Palmas og Playa del Inglés, hvilket gør, at du altid er tæt på det bedste, Gran Canaria har at tilbyde! Men det er ikke bare placeringen, som gør Bull-hotellerne så fantastiske. Også udbuddet af wellness og spafaciliteter, lækre drinks i baren og fine hængekøjer på stranden er med til at gøre Bull-oplevelsen helt særlig. Den kulinariske oplevelse på Bull-hotellerne skiller sig også ud som noget ganske særligt med velsmagende buffeter i særdeles god kvalitet.

Uanset om du er på udkig efter en afslappende strandferie eller en eventyrlig ø-udflugt, har hotelkæden Bull på Gran Canaria noget for enhver smag. Med sin unikke placering, store udbud af aktiviteter og underholdning for alle aldre samt kulinariske oplevelser for madelskere, er det let at forstå, hvorfor netop denne hotelkæde er populær blandt rejsende til Gran Canaria.

Derfor skal du vælge et Bull hotel

  • Fantastisk placering på Gran Canaria
  • Mange sjove aktiviteter for store og små
  • Gastronomiske oplevelser til enhver smag

Find dit Bull hotel

Et Bull hotel for enhver smag

Uanset hvilken ferie du er på udkig efter, lander du et godt sted, når du tjekker ind på et Bull-hotel. Trænger du til en afslappende ferie med All inclusive, en familieferie med masser af underholdning eller en aktiv ferie med tid til fordybelse, finder du det helt sikkert på et Bull-hotel på Gran Canaria.

Bull-hoteller for hele familien

De familievenlige Bull-hoteller er velegnede, hvis du rejser med hele familien. De skønne poolområder og spafaciliteter sørger for, at store såvel som små gæster er underholdt på hele jeres familieferieHotellernes gode placeringer gør også, at I kan bruge dagen på øens skønne sandstrande eller på at udforske naturen i det omkringliggende område.

Aktiv ferie på Gran Canaria

Er du på udkig efter en mere aktiv ferie, er Gran Canaria et oplagt valg. Gran Canaria er en vulkanø og byder derfor på imponerende naturområder, hvor mange dage kan bruges på at udforske øens frodige natur, skønne strande og historiske seværdigheder.

Bor du på et Bull-hotel i Las Palmas, kan du tilbringe dagen på de altid nærliggende sandstrande eller gå på opdagelse i gaderne i hovedstaden Las Palmas. Det kan du eksempelvis gøre fra Bull Reina Isabel & Spa, som ligger centralt i Las Palmas og lige ud til en smuk sandstrand.

På øens sydlige side finder du Playa del Ingles, som især byder på hyggelige gader, skønne spisesteder og store sandstrande, hvor du nemt kan tilbringe hele dagen med en god bog.

Bull-hoteller med All Inclusive

Trænger du til den ultimative afslapningsferie, har Bull-hotellerne helt sikkert dét, du leder efter. Med All inclusive, wellness og spafaciliteter kan du give dig hen til den helt særlige ro, du finder på De Kanariske Øer.