Vasia Hotels

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Vasia Hotels & Resorts

Oplev Vasia hotellerne på Kreta

Prisvenlige hoteller med et stort udvalg af faciliteter & aktiviteter

På den smukke græske ø Kreta finder du den skønneste samling af hoteller, villaer, resorts og spa. Her tilbyder hotelkæden Vasia nemlig et afslappende og behageligt feriemiljø, hvor du med garanti kan finde noget for dig! Vasia har et hotel, der passer til alle. Uanset om du er på udkig efter det ideelle hotel til en familieferie, en romantisk ferie for to, et afslappende spaophold eller en gastronomisk oplevelse, så har Vasia et hotel, der passer til dine behov, ønsker og budget. Velkommen til Vasia hotellerne - hvilket hotel skal skabe rammerne omkring din drømmeferie?

Hvorfor Vasia Hotels?

  • 4- og 5-stjernede hoteller med høj kvalitet for pengene
  • Beliggende tæt på de skønneste strande på Kreta
  • God service og venligt personale

Vasia Hotels & Resorts

Vasia Hotellerne er en velrenommeret hotelkæde beliggende på den smukke ø Kreta. Med en imponerende historie og dedikation til gæsternes komfort har Vasia skabt en unik oplevelse for rejsende. Hvert hotel i kæden kombinerer moderne bekvemmeligheder med autentisk kretensisk charme og imødekommer forskellige behov, fra luksuriøse feriesteder ved havet til mere intime og traditionelle indkvarteringer inde i landet. Vasia Hotels har positioneret sig som en foretrukken destination for dem, der søger en harmonisk kombination af afslapning, kultur og gastronomiske oplevelser på Kreta.

Book din ferie til Vasia med Sunweb

Når du booker Vasia Hotellerne gennem Sunweb, åbner du døren til ekstra fordele og en problemfri rejseoplevelse. Med vores mulighed for fleksibel ombooking kan du have ro i sindet og tilpasse dine planer, hvis nødvendigt. Desuden sikrer Sunweb en tryg rejse med Feriefaktor 100, hvor sikkerheden for vores gæster er af højeste prioritet. Vores partnerskab med Vasia Hotellerne gør det muligt at nyde Kretas skønhed uden bekymringer, da vi stræber efter at levere en uforglemmelig ferieoplevelse med komfort og kvalitet i fokus. Fandt du ikke, hvad du søgte? Så gå på opdagelse blandt alle vores rejser til Kreta.