Iberostar hos Sunweb

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Iberostar

Hold ferie sydpå hos populære Iberostar

Iberostar er det sikre valg, hvis du vil nyde en skøn badeferie med komfort og service

Vælger du at tilbringe din ferie på et af Iberostars hoteller, kan du forvente unikke beliggenheder, uovertruffen service og raffineret gastronomi. Iberostars feriesteder på populærer feriedestinationer i Europa tilbyder netop den komfort og service, som du stræber efter på en drømmeferie. Du vil finde fantastiske faciliteter, såsom afkølende swimmingpools til afslapning, komfortable og moderne hotelværelser, dejlige spa- og wellness-faciliteter samt fremragende buffet- og/eller a la carte restauranter af høj kvalitet. Både det varme klima og gæstfriheden fra Iberostars venlige personale vil varme dit hjerte. Du er garanteret en uforglemmelig ferie. 

Iberostars - Et bæredygtigt valg
Iberostar er førende inden for ansvarlig turisme. "Wave of Change" har til mål at fremme en cirkulær økonomi, fremme et ansvarligt forbrug af fisk og skaldyr og reducere forureningen i kystområderne. Iberostar har derfor som mål udelukkende at anvende genbrugsplast, at være spildfri i 2025 samt at være CO2-neutral i 2030. Desuden forventes Iberostars forbrug af fisk og skaldyr at være 100% bæredygtigt inden 2025. Hos 'Star Camp' lærer børnene på legende vis om betydningen af naturen og miljøet. På denne måde giver Iberostar dig mulighed for at nyde en luksusferie med respekt for naturen.

 

Iberostar - Et sikkert valg

Vores Iberostar hoteller er populærer af flere årsager, men disse grunde hjælper bestemt på smilet. 

✓ Verdensberømt hotelkæde
✓ God beliggenhed ved de smukkeste strande
✓ Upåklagelig service fra venligt personale
✓ Raffineret gastronomi
✓ Forpligtet til bæredygtig turisme
✓ Perfekt til familier, venner, par og singler

Dejlige hoteller til familier med børn

Når der skal være noget for store og små

Hvis du er på udkig efter din næste familieferie, kan vi især anbefale disse Iberostar-hoteller. Vores udvalg af dejlige familiehoteller er perfekt for dig, som drømmer om en vidunderlig ferie for hele familien til solrige destinationer og med stranden lige i nærheden. På disse hoteller får du både en lang række populære og børnevenlige faciliteter, hvor hele familien kan nyde sjove ferieaktiviteter, som tennis, bordtennis, sjove børnepools eller måske bare tilbringe dagen på de lækre badestrande. Flere af hotellerne tilbyder desuden All Inclusive, så du kan nyde et ophold helt uden lommepenge og få mere ferie for pengene.

Skønne hoteller med All Inclusive

Når du drømmer om en ferie uden bekymringer

En ferie med All Inclusive er ikke kun perfekt, hvis du ønsker en afslappende ferie uden bekymringer, men det er samtidig også en rigtig god måde at holde styr feriebudgettet. Vi anbefaler en ferie til vores udvalg af Iberostar-hoteller med All Inclusive, hvis du ønsker en dejlig strandferie med fine faciliteter, indbydende poolområder og selvfølgelig med alt inkluderet. På disse hoteller kan du sagtens læne dig tilbage og nyde en velfortjent ferie, uden at skulle bekymre dig om dagens måltider, drikkevarer og snacks. Her er der rigeligt af alting og noget for enhver smag!

Lækre hoteller særligt for voksne og venner

Når du har brug for at koble af i smukke omgivelser

Slip for hverdagens stress og jag, og nyd en afslappende ferie for voksne på disse populære Iberostar-hoteller. Er du på udkig efter en rejse uden børn, enten som par, gruppe eller måske bare for at nyde en afslappende strandferie i dit eget selskab, så er disse hoteller lige noget for dig. Her kan du koble af på stranden eller i poolen, nyde en lækker svømmetur eller måske bare snuppe en forfriskende drink i poolbaren. Hotellerne er alle indrettet moderne og stilfuldt, hvor du derudover kan finde stranden lige i nærheden. På Iberostar Grand Mencey er stranden en smule længere væk, til gengæld bor du på et lækkert og hyggeligt hotel med halvpension, hvor der er rig mulighed for at gå skønne aftenture og finde lækre spisesteder i området.

Find dit drømmehotel hos Iberostar