Lopesan Hotels & Resort

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Lopesan

Unik hoteloplevelse med Lopesan Hotels & Resorts

Få en uforglemmelig ferie på Gran Canaria på et Lopesan hotel

Lopesan Hotels & Resorts er beliggende på den kanariske ø, Gran Canaria. Her ligger de smukke 4- og 5-stjernede hoteller i nogle af øens mest ekslusive områder på den sydlige del af øen og i Playa Meloneras. Siden 1995 har hotelkæden stået i spidens for at tilbyde alle deres gæster en uforglemmelig og unik hoteloplevelse.

For at sikre det helt rigtige hotel og ferie til lige netop dig, har de en række forskellige brands, der opfylder hver deres ønsker og behov. På den måde kan du med garanti finde et Lopesan hotel, der lever op til dine forventninger!

Ønsker du en afslappende ferie med din partner på et nyrenoveret hotel placeret lige på standen? Besøg et Corallium hotel og genfind hinanden i smukke omgivelser. Elsker du All Inclusive og udendørs aktiviteter? Besøg et Abora hotel! Rejser du med familien? Besøg et Lopesan hotel og nyd godt af de store poolområder og de mange underholdningsmuligheder til hele familien. Uanset hvilket Lopesan hotel du vælger, er du sikret den bedste kvalitet og god service.

Hvorfor vælge Lopesan?

  • Hoteller placeret i ekslusive områder på Gran Canaria
  • Unikke hoteller med enestående arkitektur & indretning
  • Omfattende faciliteter & underholdningsmuligheder
  • Lækre spa- & wellnessfaciliteter
  • Gourmet restauranter

Find dit perfekte Lopesan hotel