stella resort spa

Stella Hotels

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Stella

Oplev solrige Kreta fra et af de eksklusive Stella hoteller

På Grækenlands populære ferieø Kreta, finder du de smukke Stella-hoteller, som hver især skaber en helt unik stemning for de besøgende. Med sin unikke og personlige gæstfrihed får du en mindeværdig ferie i det græske Middelhav, når du bor på et Stella-hotel. De 4- og 5-stjernede hoteller er nemlig specialiserede i at skabe ferieminder, du husker resten af livet. 

Stella-hotellerne rummer noget for enhver smag. Uanset om du leder efter et familievenligt hotel med underholdning til børn i alle aldre, et voksenhotel med ro til fuldkommen afslapning, eller et aktivt All inclusive hotel med masser af aktiviteter til alle feriedagene. Faktisk blev det enestående hotel Stella Island Resort & Spa kåret til det bedste Adult-only hotel i Grækenland i 2023 af The Times. Nedenfor finder du hele vores udvalg af Stella-hoteller.

Solrige ferieminder i det græske øhav

Med knapt 300 solskinsdage årligt, kan du næsten være helt sikker på, at du kan nyde Middelhavet under solrige forhold, når du besøger et Stella-hotel på Kreta.

Med varierende naturområder byder øen på både palmeklædte strande og imponerende bjerglandskaber. Når du ikke har travlt med at nyde hotellets kulinariske udvalg, store poolområder, og øvrige faciliteter, er der derfor masser af skønne oplevelser i Kretas natur samt i de charmerende kystbyer.

stella resort
  • Smukke 4- og 5-stjernede hoteller på Kreta
  • Fantastisk placering tæt på stranden
  • Omfattende poolområder

Find dit perfekte Stella hotel