Princess Hotels & Resort

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Princess

Skab minder hos Princess Hotels & Resorts

Hos Princess kan du nyde sol og afslapning på de smukkeste feriedestinationer 

På De Kanariske Øer danner de mange smukke Princess hoteller de perfekte rammer for en ferie for alle. Med mere end 50 års erfaring i branchen er kæden kendt for deres høje kvalitet til en overkommelig pris. Så det er ikke overraskende, at vi har mange tilfredse gæster efter et ophold på et af Princess hotellerne.

Rejser du med familien? Intet problem! På Princess hotellerne kan du finde forskellige pools og et omfattende aktivitetsprogram med underholdning til alle aldre. Ønsker du i stedet en romantisk parferie, hvor I for alvor kan komme tæt på hinanden? Så finder du nemt et hotel med fantastisk udsigt, hvor du kan nyde de smukkeste solnedgange. Rejser du med vennerne? Selvfølgeligt er alle hotellerne udstyret med skønne restauranter, og der er rig mulighed for at nyde en drink eller to ved poolkanten eller i strandbaren.

Hvert af de rummeligt indrettede hoteller har noget unikt. Vælger du et mere afsides beliggende hotel med en fredelig beliggenhed, kan du nyde intet mindre end ti pools at køle af i. Foretrækker du et mindre hotel med sin egen smukke strandklub inden for gåafstand? Du kan med garanti finde din drømmeferie hos Princess. Se selv!

Hvorfor vælge Princess?

  • Smukke hoteller ved stranden eller nær byliv
  • Mange faciliteter & aktiviteter
  • Gastronomiske oplevelser i restauranterne
  • Animationsteam fyldt med underholdning
  • Store swimmingpools samt spafaciliteter

Find dit perfekte Princess hotel