Princess Hotels & Resort

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Princess

Skab minder hos Princess Hotels & Resorts

Hos Princess kan du nyde sol og afslapning på de smukkeste feriedestinationer. 

De Kanariske Øer har længe været et af danskernes foretrukne feriemål. Ud over øernes naturlige skønhed, så er vejret dejligt og solrigt hele året rundt, hvilket giver plads til ferie både i sommer og vintermånederne. På øerne danner de mange smukke Princess Hoteller de perfekte rammer for en ferie for alle.

Rejser du med hele børnefamilien, som ønsker sjov, leg og underholdning for alle aldre? Så vælg et hotel med mange swimmingpools samt et omfattende aktivitetsprogram. Ønsker du i stedet en romantisk parferie, hvor I for alvor kan komme tæt på hinanden? Så vælg for eksempel et hotel med fantastisk udsigt, hvor du kan nyde de smukkeste solnedgange. Rejser du afsted som gruppe eller med vennerne? Selvfølgeligt er alle hotellerne udstyret med skønne restauranter, og der er rig mulighed for en kunne nyde en drink ved poolkanten eller i strandbaren.

Hotellerne i den spanske hotelkæde Princess er kendt for deres høje kvalitet. På de firestjernede hoteller er der tænkt på enhver detajle til en overkommelig pris. Så det er ikke overraskende, at vi har mange tilfredse gæster der vælger Princess Hotellerne til feriedestination.

Hvert af de rummeligt indrettede hoteller har noget unikt. Vælger du et mere afsides beliggende hotel med en fredelig beliggenhed kan man nyde intet mindre end 10 swimmingpools at køle af i. Foretrækker du et mindre hotel med sin egen smukke strandklub inden for gåafstand? Du kan med garanti finde din drømmeferie hos Princess.

Hvorfor vælge Princess?

  • Smukke hoteller ved stranden eller nær byliv
  • Mange faciliteter & aktiviteter
  • Gastronomiske oplevelser i restauranterne
  • Animationsteam fyldt med underholdning
  • Store swimmingpools samt spafaciliteter