Det smukke poolområde hos Domes Miramare med udsigt over de ægæiske hav

Domes Hotels & Resorts

Luksushoteller i vidunderlige omgivelser

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Domes

Find din drømmeferie blandt Domes luksushoteller

Domes Hotels & Resorts er en luksuriøs hotelkæde, der er designet til at skabe uforglemmelige oplevelser for sine gæster. Med en filosofi, der sætter kvalitet og service i højsædet, er Domes Hotels & Resorts dedikeret til at skabe en autentisk og unik oplevelse for hver enkelt gæst. Hotel er omhyggeligt designet med øje for detaljer, således at både arkitektur og interiør afspejler den lokale kultur og atmosfære på unik manér, hvilket vil imponere og inspirere enhver besøgende.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie, en luksuriøs familieferie eller forretningsrejse, så vil Domes Hotels & Resorts være det perfekte sted til dig. Med beliggenhed i nogle af de mest spektakulære områder i verden, vil du blive fortryllet af de smukke omgivelser og den enestående gæstfrihed, som Domes Hotels & Resorts er kendt for.

Drømmer du om en ferie med fokus på verdensklasse wellness, gastronomiske oplevelser og skønhed i både indretning og omgivelser, så har Domes luksushotellet til dig.

Luksushoteller i det græske øhav

I dag finder du Domes hoteller på flere græske øer. Besøg voksenhotellet Domes Noruz Chania på Kreta, det ekstraordinære Domes of Corfu på Korfu eller mærk autenciteten og historien på Hotel Domes Aülus Zante på Zakynthos.

Vi kan også tilbyde et ophold ved den smukke Algarvekyst. Hotel Domes Lake Algarve er et femstjernet hotel, hvor der er tænkt på det hele.

 

Romantisk par på ferie på Domes Miramare resort, som soler sig på molen med udsigt over havet og stranden

Kvalitet hele vejen

  • Luksuriøse faciliteter & service
  • Fremmer bæredygtighed & miljøvenlighed
  • Autentisk smukke & unikke oplevelser

Se alle Domes Hotels & Resort

Luksusferie for alle

Domes har hoteller for alle og enhver. Rejser i som par kan, kan vi anbefale et af deres voksenhoteller, hvor I kan dyrke tosomheden i de smukkeste omgivelser. Hvis I rejser som familie tilbyder Domes også familievenlige ophold, hvor der er sørget for underholdningen for både børn og voksne.

Drømmer I om en ferie i autentiske omgivelser, hvor I bor i en unik bygning med masser af historie, så giver Domes of Corfu jer den helt rigtige boheme-fornemmelse på dette eksklusive hotel.

Wellness ophold i verdensklasse

Alle kan have brug for at slappe af – og et ophold på et Domes hotel giver dig masser af muligheder for dette. Du finder eksklusive wellness faciliterer, fantastiske poolområder samt muligheden for at dyrke yoga på flere af Domes indkvarteringer.

Når du rejser, skal du blot sørge for at have pakket en masse gode feriebøger, dit yndlingsbadetøj samt downloadet et par gode podcast. Så har du gode forudsætninger for en ferie, hvor du kan opleve den unikke zen fornemmelse, mens du varmer dig under den skønne Middelhavssol.

Rejs godt, spis godt, bo godt

Når du er på ferie, skal du bo i de rette omgivelser, så du hurtigt føler dig hjemme. Hver morgen skal du vågne op med en fornemmelse af velvære. Du skal føle dig velkommen af hotellets personale, og så skal du trives i de omgivelser, du bor i – indretningen skal fungere og omgivelserne skal gerne give dig en følelse af noget nyt og noget velkendt på samme tid. Når du besøger et af Domes hoteller, er det netop denne følelse, du får.

Du finder gode restauranter med retter, der både tager udgangspunkt i det nationale og det internationale køkken, så der både er retter for dig, der drømmer om autentisk mad fra lokalsamfundet, og dig der gerne vil spise dine klassiske favoritretter.