Tilbage

Rejser til Gouvia

Destination image

Information on byen

Feriebyen Gouvia ligger på den østlige side af Korfu, ca. 8 km nord for Korfu by. Gouvia er en af Korfus mest farverige og livlige byer. Byen har gennem årene udviklet sig fra at være et lille fiskerleje til i dag at være en velfungerende ferieby.

Afslapning og sjove vandsportsaktiviteter ved stranden i Gouvia

Gouvia har en dejlig stenstrand, hvor du kan bade i det turkisblå hav, prøve kræfter med alverdens vandsportsaktiviteter eller nyde solens stråler på en solseng. Stranden er desuden meget børnevenlig og er derfor det perfekte sted at nyde de dejlige feriedage.

Oplevelser for alle

Gouvia har et hyggeligt centrum, hvor der findes et bredt udvalg af forskellige restauranter og barer, samt et par diskoteker, hvor du kan feste til den lyse morgen. Her er desuden mange små butikker med lokalt producerede varer og souvenirs. Gouvia har også en hyggelig marina, hvor du kan gå en tur og nyde synet af de mange smukke både.

Hvis du vil kombinere Korfus solrige vejr med en skøn strand og et livligt forlystelsesliv for både børn og voksne, så anbefaler vi, at ferien går til Gouvia. Bemærk, at Sunweb har ikke guideservice på Korfu.

Vis mere Vis minder
Rejser til Gouvia

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre par
Ældre familie
Andre

Vejr & klima

Til toppen