Oplev Atlantis

Lad eventyret begynde i Egypten

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Atlantis

Find drømmerejsen til Egypten hos Sunweb med Atlantis

Atlantis Rejser er officielt en del af Sunweb og fortsætter som et kvalitetsmærke på vores rejser til Egypten. Samarbejdet åbner op for et langt større udvalg af ferier til Egypten med flyafgange hele året rundt. Her finder du både luksuriøse familieferier, aktive rejser, romantik og anerkendte hotelkæder. Som en integreret del af Sunweb kan du rejse bekymringsfrit til Egypten med Feriefaktor 100. Drag fordel af en beriget ferieoplevelse med øget tryghed og den samme autentiske Atlantis oplevelse.

Samtidigt vil du opleve den sammen høje servicegrad, ekspertviden samt skarpe priser på spændende Egyptiske eventyr. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores gæster erfarne lokale og danske rejseledere, som ser frem til at arrangere oplevelser og udflugter, store såvel som små, i løbet af din ferie.

 • Førende ferieeksperter i Egypten
 • Hoteller med høj kvalitet & serviceniveau
 • Dygtige rejseledere på destinationen 

De bedste tilbud til Rødehavet direkte fra København, Aarhus og Hamborg

Din genvej til de bedste og smukkeste hoteller og ferier i Egypten

Rejs til Egypten til vores Atlantis hoteller

Atlantis er Danmarks førende ekspert i eksklusive rejser til Egypten, og byder på en bred vifte af pakkerejser og oplevelser til de mest populære feriedestinationer i Egypten. Med fokus på kvalitetshoteller samt et højt serviceniveau vil du opleve, hvordan vores skræddersyede ferier skaber en afslappet og fuldendt ferieoplevelse – lad eventyret begynde!

Atlantis er en anerkendt dansk rejsearrangør, der har tilbudt kvalitetsrejser til Egypten siden 1994, hvor de har mange års erfaring og ekspertise. Med Atlantis som en integreret del af Sunweb kan eventyrlystne feriegæster opleve Egyptens utrolige historie, fantastiske kultur og naturskønhed på en unik og autentisk måde. Vores store udvalg af Atlantis rejser tilbyder en bred vifte af pakkerejser og oplevelser i Egypten, herunder klassiske All inclusive ferier, aktive ferier og eventyrlige dykkerferier. Derudover er vi stolte over at kunne tilbyde dig erfarne og kvalificerede rejseledere, som ser frem til at arrangere både store og små oplevelser og udflugter i løbet af din ferie i Egypten.

Atlantis betyder kvalitet og service

Vores rejser til Egypten, der indgår i vores Atlantis koncept, er designet med de bedste kvalitetshoteller, erfarne rejseledere og skræddersyede oplevelser på destinationen. Atlantis tilfører mange års ekspertise og kendskab til Egypten og dens historie, der gør det muligt for dig som gæst at få en dybdegående forståelse af landets rigdom.

Ved at booke en Atlantis rejse hos Sunweb til Egypten kan rejsende opleve pyramidernes mysterier, besøge faraoernes imponerende templer og kongelige grave, se Nilen og dens skønhed på nært hold og udforske ørkenen og dens fascinerende landskaber. Alt sammen i selskab med en erfaren guide, der kan hjælpe dig med at arrangere dine udflugter på destinationen.

Luksusferie eller familieferie til Egypten

Uanset om du er på udkig efter en luksusferie eller en mere budgetvenlig rejse, kan du med Atlantis hoteller nyde en rejse til Egypten, der passer til dine behov og ønsker. Med Sunweb som betroet rejsepartner kan du føle sig tryg ved at have en af Danmarks største rejseselskaber i ryggen, som samtidigt er ekspert i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser til Egypten.

Atlantis får luft under vingerne

Sammen med Atlantis er Sunweb nu i stand til at tilbyde de bedste ferieoplevelser til Egypten for rejseglade danskere. Med tilføjelsen af en bred vifte af kvalitetshoteller ved Rødehavet og mange flere flyafgange, kan vi tilbyde unikke pakkerejser til Egypten hele året rundt. For Atlantis betyder det, at de får endnu mere luft under vingerne, da deres ekspertise og service nu bliver varetaget af en af Europas største rejseselskaber med mulighed for at udbrede deres viden og vision til hele Europa. Uanset om du leder efter en afslappende strandferie, en aktiv sports eller golfrejse, eller en kulturrejse gennem Egyptens rige historie, så finder du det her hos Sunweb.

Fandt du ikke et hotel, der passer til dig?

Læs mere om vores andre koncepthoteller nedenfor.
 • Unikke og stilfulde hoteller
 • I eller tæt på centrum
 • Indrettet med øje for detaljerne
 • Ferie i smukke omgivelser på mindre hoteller
LÆS MERE Find rejse
 • Imponerende luksushoteller med høj komfort og service
 • Indbydende poolområder
 • Lækre wellnessfaciliteter
 • Fantastiske madoplevelser
Læs mere Find rejse
 • Hyggelige og charmerende hoteller og lejligheder
 • Unikt og autentisk
 • Gæstfrie værter
 • Rolig og lokal beliggenhed
LÆS MERE Find rejse
 • Populære hoteller hvor man får meget for pengene
 • Perfekt til en ferie for hele familien
 • Værelser med plads til flere
 • Lækre poolområder
Læs mere Find rejse