1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
  4. Nilkrydstogt
Nilkrydstogt

Rejser til Nilkrydstogt

Drømmer du om en ferie, hvor kulturelle seværdigheder er i fokus? Så er et nilkrydstogt i Egypten lige noget for dig! Her sejler du i et roligt tempo på Egyptens længste flod og besøger landets største kulturskatte. Verdensberømte faraoer, imponerende pyramider og arkæologiske steder. På et nilkrydstogt er du sikker på at komme hjem med kufferten fuld af gode minder fra en oplevelsesrig ferie med udflugter i Egypten. Læg dertil vejret, gyldne strande og en eventyrlig undervandsverden, og du har alle ingredienserne til en skøn ferie i Egypten! Med næsten 3.000 årlige solskinstimer kan du endda også være sikker på et solrigt afbræk fra hverdagen, hvis du vælger et nilkrydstogt i din vinterferie.

Hos Sunweb finder du en række forskellige rejser med et Nilkrydstogt.

Oplev Egypten med Amon-rundrejse

Med Amon 8-dages rundrejse ankommer du først til Hurghada, hvorefter turen går direkte til Luxor. Her vil du opleve Kongernes Dal, Hatshepsut-templet og Memnon-kolosserne. Du kan også gå på eventyr i den farverige basar i Luxor.

I løbet af rejsen vil du blandt andet besøge de smukke templer i Kom Ombo og Aswan, og du har sågar mulighed for at tage en ballontur over Luxor.

Tag på eventyr med et 8-dages Nilkrydstogt

Med Nilkrydstogt 8-dages rundrejse ankommer du til Hurghada, hvor du tilbringer den første nat på hotel. De følgende dage vil du besøge Luxor, Kom Ombo, Aswan og Edfu. Du vil blandt andet opleve den vestlige flodbred og Kongernes Dal, Hatshepsut-templet, Memnon-kolosserne, den farverige basar i Luxor og det nubiske museum i Aswan.

Nilkrydstogtskibet

Det skib du opholder dig på under dit krydstogt på Nilen har 4 dæk. Her finder du bl.a. swimmingpool med solterrasse, en stor restaurant, rummelig lounge, bar og diskotek. Nogle af skibene har souvenirbutik, skønhedssalon og jacuzzi. Hytterne/værelserne er moderne indrettet og udstyret med tv, badeværelse, toilet og minibar. På alle fællesarealer findes der aircondition og nilkrydstogtsskibet overholder alle officielle sikkerhedsbestemmelser.

Forlæng din ferie i Egypten

Kunne du tænke dig at blive endnu længere? Du finder et stort udvalg af dejlige All Inclusive hoteller ved Rødehavet hos Sunweb. Her kan du blandt andet bo i Hurghada eller El Gouna, hvor du kan opleve det smukke koralrev på en dykkertur eller prøve nogle af de andre vandsportsaktiviteter, som områderne er kendt for.

Uuanset hvordan du drømmer om at holde din ferie, har vi noget, som passer til dig og dine feriedrømme. Langs Rødehavets kyst har vi dejlige familiehoteller ved vandet, som har vandrutsjebaner til familiens vandhunde. Vi har også stemningsfulde hoteller, hvor I har plads til at nyde hinandens selskab i dejlige omgivelser.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
14ºC
15ºC
21ºC
19ºC
23ºC
28ºC
30ºC
29ºC
27ºC
26ºC
20ºC
15ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
12ºC
12ºC
15ºC
20ºC
22ºC
23ºC
18ºC
18ºC
11ºC
9ºC

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par single rejsende Unge par

Mest populære byer

Fly information

Vi flyver direkte til Hurghada og flyvningen tager ca. 5 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

På Nilkrydstogt er transfer til og fra lufthavnen inkluderet i rejsens pris.

* Transfertiden til Hurghada er ca. 30 - 60 min.

* Transfertiden til El Gouna er ca. 50 – 90 min.

* Transfertiden til Makadi Bay er ca. 50 - 90 min.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.