Tilbage

Rejser til Rødehavet

Destination image

Information om regionen

Høje palmer, der svajer i vinden og gyldne sandstrande så lang øjet rækker! Det er nogle af Rødehavskystens mest fremtrædende kendetegn – og drømmer du om afslappende dage på stranden, masser af solskinstimer og lækre omgivelser, så er du kommet til det helt rette sted. En ferie ved Rødehavet i Egypten er indbegrebet af afslapning. Selv når det er koldest i Danmark, kan du ved Rødehavet nyde godt af en gennemsnitstemperatur på mellem 21 og 30 grader  - perfekt til en skøn dag ved poolen eller stranden. 

Livet under Rødehavets overflade

Foretrækker du en ferie mættet af oplevelser frem for at dase ved stranden, så går du ikke forgæves ved Rødehavet. Havet i sig selv er en ganske unik attraktion, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Selv hvis du blot plasker rundt med en snorkel i havoverfladen, vil du kunne nyde godt af det fascinerende liv, som foregår lige under overfladen. Her er farvestrålende fiske i alle regnbuens farver, og mange steder kan du opleve et scenarie, der er som taget ud af ”Find Nemo”. Mange af hotellerne langs kysten, har egne dykkerskoler, som giver dig mulighed for at få det fulde udbytte af den betagende verden, som findes lige ude for kysten. Bemærk, at du ikke må plukke koraller eller tage fundne koraller med hjem.

På opdagelse ved Rødehavet

Selv om afslappende stranddage opdagelsesture under havets overflade spiller en vigtig rolle for områdets mange besøgende, så har Rødehavet meget andet at byde på, og her er feriebyer til et hver temperament. I Hurghadas farverige markedsgader kan du købe det hele til den halve pris, og det er også i centrum af Hurghada, du finder Rødehavets livligste natteliv. Foretrækker du at tilbringe ferien i eksklusive omgivelser med elegante butikker, velplejede golfbaner og smukke resorts, så vil du elske El Gouna. Skal ferien stå på afslapning og samvær med dine nærmeste i familievenlige omgivelser, så er Makadi Bay det helt rigtige valg til din ferie.

Rejs med Sunweb til Rødehavet

Sunweb tilbyder et godt udvalg af All Inclusive hoteller ved Rødehavet, så du er sikret et ferie med plads til afslapning og selvforkælelse. Vi har dejlige familiehoteller med vandrutsjebaner og masser af faciliteter, og stemningsfulde hoteller hvor tempoet er roligt og med plads til at nyde hinanden i lækre omgivelser. Så uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi et hotel, som passer til dine feriedrømme.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Rødehavet

Fly information

Til vintersæsonen 2018/19 tilbyder Sunweb flyrejser med Al Masria Universal Airlines til Hurghada. Fra d. 9. oktober flyver vi fra København til Hurghada, og fra d. 22. december flyver vi også fra Billund til Hurghada.

TransferTransfertiden til Hurghada er ca. 30 - 60 minutter Transfertiden til  El Gouna er ca. 50 – 90 minutterTransfertiden til Makadi Bay er ca. 50 - 90 minutter

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

FlytiderI mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afrejsetiderne  ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

RejsedokumenterDu vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in. Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

Udflugter

Mahmya Island

Tag med på en spændende udflugt til den beskyttede ø, Mahmya Island, som er en del af Giftun Island National Park, der ligger ud for Hurghadas kyst. Øens kridhvide sandstrand er et skønt sted at nyde dagen, og der vil i løbet af dagen også være mulighed for at svømme ud og opleve livet under havets overflade omkring revet. Ved frokosttid serveres buffet på båden.

Paradise Island (Giftun Island)

Tag med på en dejlig bådtur til Paradise Island. På Paradise Island mødes det kridhvide sand og det klare turkisblå hav, og her finder du de perfekte forhold til en afslappende dag på stranden krydrende med et hav af oplevelser under havets overflade.

Sharm El Naga

Sharm El Naga er en bugt uden for Hurghada, hvor du får mulighed for at opleve den uberørte natur. De smukke koralrev danner baggrund for et væld af farverige fisk. Bugten nås med bus, og mens du svømmer rundt på opdagelse i havet, forbedres frokosten, så du kan få stillet sulten efter de mange spændende oplevelser langs stranden.

Sightseeing i Hurghada

Få et indblik i den lokale kultur i Hurghada på en guidet sightseeingtur. På turen vil du blive vist alle byens attraktioner og seværdigheder og få indblik i Hurghadas historie. Du vil bl.a. komme forbi marinaen, moskeen, den koptiske kirke og lokale markeder, hvor der sælges frugt og grønsager. Du vil også blive vist lokale butikker, hvor du kan købe smukke souvenirer med hjem.

Luxor

På en heldagstur til Luxor vil du få en godt indblik i Egyptens spændende historie og opleve nogle af landets største kulturelle seværdigheder. Du vil besøge 3 berømte faraoers grave i Kongernes Dal, gå rundt i den fantastiske søjlehave ved Kanark templet, og komme indenfor i Dronning Hatshepsuts mindetempel.

Cairo

Tag på en heldagstur til Egyptens hovedstad, Cairo, hvor du kan opleve de storslåede pyramider og den gådefulde Sfinx. På turen kommer du også forbi Det Egyptiske Museum, der huser verdens største samling af egyptiske antikviteter. Du vil bl.a. se Tutankhamons imponerende gravskat med uvurderlige guldsmykker og den smukke, berømte dødsmaske i 110 kg rent guld.

Hamam

Lad dig forkæle fra top til tå med en tur i tyrkisk bad. Her kan du slappe af i saunaen eller dampbadet, inden huden skrubbes helt ren med en traditionel tyrkisk hamambehandling. Besøget inkluderer også en skøn og afkoblende massage og mulighed for at ligge og dase i en jacuzzi. Efter en dag i tyrkisk spa, vil du føle dig som et helt nyt menneske.

Ørkensafari

Er du til fart over feltet, skal du tage på ørkensafari. Her får du mulighed for at køre ræs i ørkenen i forskellige slags køretøjer. Vi tilbyder to forskellige slags safarier i ørkenen, Fun Safari og Discovery Safari. Fun Safari starter om morgenen, hvor du bliver kørt ud til en beduinlejer, hvor du kan komme ud og ride på kameler. Herefter får du mulighed for at køre ræs i ørkenen på både quad bikes og i buggies. Discoveri Safari starter om eftermiddagen og byder på samme program som Fun Safari, plus aftensmad og egyptisk danseshow. For begge ture gælder det, at børn under 16 ikke må køre quad bikes og buggies alene. De må gerne sidde i samme køretøj som deres forældre.

Delfinsafari

Nyd en afslappende dag på havet, hvor du får mulighed for at svømme på opdagelse. Her kan du opleve, de mange grunde til at Rødehavet er kendt verden over, som et fantastisk sted at snorkle rundt, og der vil også være chance for at spotte en delfin. Ombord på båden serveres frokost.

Glasbåd

Oplev verdenen under havoverfladen på denne tur uden at blive våd. Båden har glasruder under vandet, hvorfra børn og voksne kan nyde synet af de farvestrålende fisk og smukke koralrev. Turen er især egnet til familier med små børn, der gerne vil se hvad Rødehavet byder på uden selv at skulle en tur i vandet.

Vejr & klima

Populære destinationer i Rødehavet
Til toppen