1. Hjem
  2. Rejser
  3. Egypten
  4. Marsa Alam
Marsa Alam

Rejser til Marsa Alam

I vinterperioden 23/24 har vi ingen rejser til Marsa Alam. Du vil kunne bestille en bekymringsfri ferie til Marsa Alam til vinter 24/25, hvor vi igen tilbyder et stort udvalg af spændende rejser til dette egyptiske rejsemål. I mellemtiden kan du se vores andre solrige rejser til Egypten.

 

Marsa Alam er omgivet af et vidtstrakt ørkenlandskab og ligger i det sydøstlige Egypten, lige ved det krystalklare vand i Rødehavet. Især blandt snorkel- og dykkerentusiaster er dette sted et sandt paradis. Her finder du nemlig en betagende undervandsverden! Oplev Marsa Alam i Egypten på din ferie over og under vandet.

Snorkling på din ferie i Marsa Alam

Ud for kysten af alle feriestederne ligger de såkaldte husrev og viser sig frem. Det vil sige, at det eneste, du skal gøre, er at gå i vandet (eller hoppe i fra en mole), tage dykkerbriller på og stikke hovedet under vandet, for at få det første glimt af den forunderlige undervandsverden. Synet af svajende koraller og farverige fisk er en helt særlig oplevelse. For dem, der er på udkig efter mere action under vandet, er der Sataya, også kendt som Dolphin House, der er hjemsted for legesyge vilde delfiner. Ved de berømte Marsa Mubarak og Abu Dabab har du en god chance for at se en Dugong (søko) eller en havskildpadde.

Eventyrlig Supersafari

Foretrækker du at holde dig tør? Så kan du udforske det barske ørkenlandskab på firhjulet motorcykler eller kamel. På en guidet udflugt kan du vandre ind i ørkenen. I kører i jeep til beduinerne, hvor I kan drikke en kop traditionel kaffe og te og smage på et hjemmebagt brød. Når I vender tilbage, venter der en middag, serveret som buffet, på jer, og der vil blive afholdt et traditionelt egyptisk show. Eventyrlig supersafari!

En aften i byen på din ferie

Når du har lyst til at skifte hotelbaren eller værelset ud, er det altid sjovt at besøge havnebyen Port Ghalib. Port Ghalib er ikke stor, men du kan slentre i ro og mag forbi bådene i havnen og nyde en hyggelig aften og en bid mad på en af restauranterne. Især i aftentimerne er der en hyggelig stemning her. Port Ghalib har også en række steder, hvor man kan ryge sisha (vandpibe). Denne traditionelle skik gøres for det meste af mænd og er en social ting i Egypten. Det gode er, at der ofte er mange smagsvarianter at vælge imellem. For eksempel er der mynte og vandmelon, men også fersken og chokolade du kan prøve.

Afslapning i Marsa Alam

Selv om der er masser at lave i og omkring vandet, handler en solferie i Marsa Alam i Egypten om afslapning. Havet, de lange strande, de fine all-inclusive-programmer og det dejlige vejr sikrer, at du går i afslapningsmode næsten lige så snart du ankommer, og at hverdagens stress preller af dig, på ingen tid.

Bemærk!

I Marsa Alam er det ofte obligatorisk at have badesko på i havet.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
19ºC
21ºC
23ºC
24ºC
27ºC
30ºC
33ºC
33ºC
31ºC
28ºC
24ºC
22ºC
Min. temp.
14ºC
15ºC
17ºC
18ºC
21ºC
25ºC
27ºC
28ºC
26ºC
23ºC
20ºC
17ºC

Populære hoteller

Mest populære byer

Fly information

Du flyver direkte til Marsa Alam. Denne flyvetur tager ca. 5 timer. Ved ankomsten til lufthavnen vil du blive mødt af Sunwebs lokale repræsentant.

Transfer

Det er muligt at bestille en transfer i bookingprocessen.

Transfertiderne fra Marsa Alam lufthavn er som følger:

- El Quseir (herunder Hotel Sentido Akassia Beach, Hotel Lazuli og Hotel Pickalbatros Sea World) - ca. 50 min.

- Port Ghalib (herunder Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort og Three Corners Sea Beach Resort) - ca. 15 min.

- Hotel Gorgonia Beach Resort - ca. 1,5 time.

- Blend Elphistone Resort og Blue Reef Resort - ca. 45 min.

- Andre hoteller (herunder Three Corners Happy Life, Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort og Shoni Bay) - ca. 25-35 min.

Tidsplan for flyrejser

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold. Både flyselskabet og Sunweb vil gøre alt for ikke at ændre de offentliggjorte tider, men vi kan aldrig garantere dette 100 %.

Rejsedokumenter

Sunweb sender billetterne senest en uge før afrejse. Bemærk venligst: På billetterne skal for- og efternavn staves som i ens pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.