Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Hotel Alpenblick

Hotel Alpenblick er et hyggeligt familiehotel i den traditionelle schweiziske landsby Fiesch. Hotellet ligger ca. 700 meter fra den nærmeste skilift, men med skibussen der stopper foran hotellet, vil du om morgenen være der på ingen tid.

Du indkvarteres i værelser, der er traditionelt indrettet og af god standard. Når du vender tilbage til hotellet efter en dejlig dag på ski, kan du hygge og være med på det sjove i hotellets bar. Her samles alle for at skåle og nyde en velfortjent øl eller drink.

  • Hyggelig hotelbar
  • Wellness
  • Skibusstoppested lige ved døren
  • Velholdte værelser

Forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Tilbud

  • Bekymringsfri rejse med Sunweb

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Fiesch

Fiesch er ikke et typisk vintersportssted, men stadig en traditionel schweizisk landsby. Fiescheralp er verdensberømt som centrum for "Gleitschirm og Delta flieger". En gondol forbinder Fiesch med Fiescheralp. Fra Kühboden går der en gondol til Eggishorn (2889m). Eggishorn (2926m) er det punkt, hvorfra man kan beundre det imponerende Aletsch-gletscher.

Fantastisk udsigt og livlig afterski!

Fra restauranten på det højeste punkt i Eggishorn kan du ikke kun nyde traditionelle schweiziske retter som: ostefondue eller ostefondue eller croute au fromage, men også den fantastiske udsigt. Vi anbefaler Afterski-entusiaster at besøge det berømte Steffis Kuhstall.

Information om Corona på rejsemålet

Du kan finde myndighedernes seneste rejsevejledning samt eventuelle COVID-19-foranstaltninger på destinationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk venligst, at disse oplysninger kan ændres løbende, og vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse helt indtil kort før afrejse.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Schweiz er Bern.

Sprog:
I Schweiz benyttes flere forskellige sprog. De fleste taler tysk, og mange taler desuden fransk og italiensk.

Tid:
Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Schweiz.

Valuta:
Den officielle valuta er Schweizer Franc.

Elektricitet:
Spændingen er 230 volt, ligesom i Danmark.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

GSM:

En dansk mobiltelefon virker også i Schweiz (hvis du har udlandstelefoni i dit abonnement). Vil du foretage et opkald fra Danmark til Schweiz, skal du taste landekoden 0041 og derefter områdekoden uden nul og derefter telefonnummeret. Fra Schweiz til Danmark er landekoden 0045.

Nødstilfælde:
Nummeret til alarmcentralen er 112

Kør-selv:

Bemærk, at der skal betales afgift for at køre på motorveje. Afgiften kan betales ved grænseovergangene til Schweiz. Det koster CHF 40, -. Der er også afgifter for  kørsel i Gran San Bernardo-tunnelen.

Vinterdæk anbefales i Schweiz, og det er lovpligtigt at have vinterdæk på bilen, hvis du kører i gennem Tyskland under forhold, hvor vinterdæk er nødvendige. Det anbefales, at have en refleksvest i bilen i tilfælde af ulykke.

Rejser gennem Frankrig:
I Frankrig er det lovpligtigt at have en alkoholtester (”ethylotest” på fransk) i bilen.

Mad og drikke:
De meste berømte madvarer og retter i Schweiz er rösti, oste, fondue og raclette. Schweiz er desuden kendt for chokolade. Det er muligt at drikke vand fra vandhanen.

Drikkepenge:
Hvis du er tilfreds med servicen, er det velset at runde op, eller ligge et mindre beløb.

Åbningstider:
De fleste butikker har åbent mandag til fredag fra 8:00 til 12:00 og 13:30 til 18:30. Om lørdagen har butikkerne åbent indtil 16:00 eller 17:00.

Helligdage:
Jul: 25. og 26. december
Nytår: 1. januar
St. Berchtoldsdag: 2. januar
Epiphany: 6. januar
Saint Joseph: 19. marts
Langfredag
Påske

Sikkerhed:
Det er ikke lovpligtigt at bære hjelm på pisterne. Dog kan det stærkt anbefales, specielt til børn. Det er for det meste obligatorisk at bære hjelm i forbindelse med skiskole.

Rejsetype

Anmeldelser

Sorter efter

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Et liftkort er inkluderet i rejsens pris.

Ved reservationen skal du angive, for hvilke dage liftkortet skal være gyldigt (f.eks. søndag til fredag). Hvis du ønsker, at liftkortet starter en anden dag end angivet i reservationstrinnene, skal du kontakte vores servicecenter via telefon. Reservationen kan derefter justeres. På stedet er det ikke muligt at starte liftkortet en anden dag. En udvidelse af liftkortet kan ofte bestilles yderligere. Prisen for dette kan findes i det videre forløb af reservationstrinnene. Rabatten for "intet skipas" kan også findes i bookingprocessen.

Rabatter:Liftkort til børn til og med 1 år er gratis. For ældre børn gælder forskellige rabatter på liftkortet. Disse rabatter findes i beregningen af din rejsesum. Legitimation er påkrævet ved afhentning af liftkortet. Ovenstående tillæg og rabatter er kun gyldige ved reservation. Der anvendes forskellige priser på stedet.

Depositum:

Der kræves et depositum på CHF 5 på stedet for liftkortet.

Det er ikke muligt at leje skiudstyr gennem Sunweb. Der er muligheder for at leje udstyr på stedet.
Det er ikke muligt at reservere lektioner via Sunweb. Der er mulighed for at reservere lektioner på stedet.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Skiferie til sæsonen 2022/2023

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille en skiferie til sæsonen 2022/2023.

Indtast din mail nedenfor, så sender vi dig en mail, så snart det er muligt at booke denne indkvartering for den kommende sæson.

Din data vil blive behandlet i overenstemmelse med vores persondatapolitik.