1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Schweiz
  4. Saas Tal

Skiferie til Saas Tal

Info omkring skiområdet

Saas Tal er et meget snesikkert sted grundet pisternes høje højde. Her er gode muligheder for vandreture og langrend, men den ivrige skiløber vil kunne nyde ferien her, især i kombination med Saas Fee-skiområdet. Hele skiområdet i Saas-dalen består af fire bjerglandsbyer: Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell og Saas-Balen.

Saas-dalen byder på omkring 145 kilometer pister med en god fordeling af blå, røde og sorte pister. En gratis skibus tager dig på få minutter til det højere Saas-Fee, hvor en smuk gletsjer er placeret, hvilket sikrer fremragende vintersportsforhold og yderligere ca. 100 kilometer pister.

For den ægte sportsentusiast er der skiture (med guide) til Alphubel (4106 m.) Og Strahlhorn (4190 m.). Udover et fantastisk skiområde har Saas-Fee endnu mere at byde på, såsom vandrestier, langrendsløjper og en snowboardpark. Saas-Fee bliver ofte kaldt for  'alpernes perle'!

Information om Corona på rejsemålet

Du kan finde myndighedernes seneste rejsevejledning samt eventuelle COVID-19-foranstaltninger på destinationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk venligst, at disse oplysninger kan ændres løbende, og vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse helt indtil kort før afrejse.

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn